|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διαρροή
Καλημέρα. Δυστυχώς όπως γράφω και στον τίτλο του θέματος, το ενυδρείο μου έβγαλε ζημιά. Το πρωί που σηκώθηκα ήταν μια χαρά, μετά από περίπου μία ώρα είχε γεμίσει νερά το σαλόνι. Πρόκειται για ενυδρείο Rehau 180, 100*40*50. Έσταζε σχεδόν περιμετρικά, με μέτρια συχνότητα, έβαλα τα guppy σε λεκάνες, με φυτά και ξύλα, φίλτρα κ.τ.λ. Έβγαλα έξω το ενυδρείο , το γέμισα εώς την μέση και είδα ότι χάνει από τον πάτο, δεν υπάρχουν ρωγμές, αλλά από την μικρή μου εμπειρία υποθέτω οτι είναι από τις ενώσεις.
Τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα; Σε 2-3 τζαμάδες που πήρα ,άλλος δεν έβγαλα άκρη.
|
||||
|
||||
Πιστεύω ότι θα χρειαστεί ξανά κόλλημα. Θα απευθυνόμουν σε ενυδρειακό κατάστημα που κατασκευάζει ενυδρεία.
|
|
|||
|
|||
Έχω ρωτήσει ήδη σε ένα. Με αποστολή και παραλαβή στο χώρο τους είναι 120 ευρώ + φπα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροή | nikdag | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-05-17 11:50 |
Διαρροή | dimost | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 26-11-11 04:45 |
Διαρροή σε DIY !!! Help SOS!!! | nitrox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 26-03-11 19:18 |
Διαρροή? | zipo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 12-12-10 19:59 |
CO2 Διαρροή? | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-09-09 13:20 |