|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Chelmon rostatus τάισμα στο χέρι
χαθηκα αλλα ειμαι ακομα εδω
|
|||
|
|||
Ωραία η πεταλούδα!
Αλλά Update δεν βλέπω και το ενυδρείο είναι foul stock! |
|
||||
|
||||
δε φενεται το βιντεο γιατι ?????
|
||||
|
||||
Γειά σου Χάρη!
εγώ το βλέπω |
|
||||
|
||||
και εγω το βλεπω!!! μπραβο Χαρη!!!
να σου πω σου εκατσε με την πρωτη να ζισει η το προσπαθησες? την εκανες να φαει με τα μυδια? τα μυδια τα μαζευεις απο θαλασσα η τα παιρνεις απο ψαραδικο?? τα εχεις σε φεχωριστο μερος στο σαμπ η με διαφορατικο νερο η τροφοδοτιτε απο το νερο του ενυδρειου? δωσε καμια πληροφωρια στον λαο!!!! κοραλια δεν σου χτυπαει να φανταστω? |
|
||||
|
||||
ειναι το ιδιο νερο με το ενυδρειο τα μυδια τα μαζευω απο τη θαλασσα και απλα τα βαζω μεσα στο σαμπ
δοκιμασα πολλες τροφες αλλα δεν ετρωγε εφαγε οτι σπιρογραφο ειχε μεσα το ενυδρειο σκουληκια κλπ και μετα μου ειπε ενα παλικαρι το μυστικο με τα μυδια
|
||||
|
||||
ελα ρε !!! αυτα ειναι!!! και απο τοτε δεν ξανα πειραξε σπιρογραφο? η απλα δεν εμηνε κανεις να πειραξει??χαχαχα οχι τπτ αλλο αλλα μ αρεσει παρα πολυ το ψαρακι αλλα μ αρεσει και το christmas tree μου!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Χάρη!
Σούπερ φιλε. Εγω δυο φορες που επιχείρησα και τις εβαλα έφαγαν ξύλο απο την ντορυ και συγχωρέθηκαν! |
|
||||
|
||||
ωχ ωχ και γω εχω μια τετοια (και ειναι και μονη μαζι με τα κλουν οποτε... αστα εχει παρει θαρος, αν και ειναι μεγαλος χεστης τρομαζει για πλακα!! χαχαχαχαχαχαχαα)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ώρες για τάισμα! | panioul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 15-09-11 14:41 |
πεταλουδα Chelmon rostratus αντεξε μονο μια μερα !! | jimmis1974 | Reefsafe | 12 | 04-03-11 15:29 |
Απορία για τάισμα! | StelMex | Malawi | 3 | 10-03-10 18:31 |
Chelmon rostratus | SPACE | Reefsafe | 1 | 11-01-09 18:27 |
Τάισμα ή όχι? | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-08-08 08:38 |