|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γεννες, πολλες γεννες !!!!
Καλησπερα , η χθεσινη νυχτα ηταν πολυ γονιμη
και τι θελω να πω....μπαινω κατευθειαν στο ψητο.... Εκει που χαζευαμε στην τηλεοραση και καθως το ματι μου κεντρισε ενας καυγας του αουρατους με τον σινοδοντι τσουπ , απο μια αλλη τρυπα να ενα μικρο (λαμπιδοχρομις) , αμεσως κανω στην γυναικα να φερει την πουδρα-τροφη να του ριξω ,που την εχω στο ενυδρειο με τα μουλτι . Δεν προλαβαινει να μου την φερει και μου κανει οτι και εκει εχει γεννα κατι μικρα ξεπροβαλαν απο εναν κελυφος .... περνω την πουδρα ριχνω στα μουλτι , ριχνω στον μικρο λαμπιδοχρομη και πριν κλεισω το καπακι βλεπω και ενα τσαμπι απο απλ σναηλ στο χειλος του ενυδρειου!!!! Αμαν ....τα μαζευε ο πελαργος και τα εφερε ολα μαζι!!!! Παλι καλα που ο σκυλος ειναι αρσενικος!!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
χαχα αντε με το καλο... |
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχ!!!!! να σου ζήσουν ο πελαργός τα έφερε όλα μαζί να μην σε χρεώσει 3 φορές τα μεταφορικά |
|
||||
|
||||
Λες καλοσυνη του!!!!
Την επομενη φορα θα τον περιμενω με τον τσιφτε... .
|
|||
|
|||
Να σου ζήσουν..χαζομπαμπά, αυτές είναι χαρές.
Τι είναι ο τσιφτές? |
|
||||
|
||||
Τσιφτες --> κυνηγετικο οπλο !!!
Ευχαριστω , ευχαριστω... ------------------------- Eρωτηση : Τι χρωμα πρεπει να ειναι το τσαμπι;;; γιατι βλεπω φωτο και διχνουν ροζ ενω εμενα ειναι ασπρο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 11-02-10 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν κι απο μένα !!! Το τσαμπί εμένα ήταν ροζ και στις 2 γέννες των apple snail και άσπρισε όταν είχαν εκκολαφθεί ! Έχε το νου σου μήπως κυκλοφορούν ήδη μικρά μέσα στο ενυδρείο
|
||||
|
||||
Να ρωτησω και κατι , μεσα στο ενυδρειο ειναι και ενας συνοδοντις , πρεπει να τον απομακρυνω;;;;;
|
||||
|
||||
Αν δεν θέλεις να ανησυχείς για τα μικρά
|
|
||||
|
||||
Μπραβο για τις γεννες σου.
Κ εγω πριν 2 μηνες περιπου ξηπνησα Σαββατο πρωι κ ειδα τα cory να εχουν γεμισει το ενυδρειο με αυγα,ο αρσενικος ancistrus να φυλαει τα αβγα του κ ενα τσαμπι απο apple snail στο καπακι.... Φανταστητε τι ειχε γινει το προηγουμενο βραδυ στο ενυδρειο.... |
|
||||
|
||||
Μπράβω φιλαράκο να σου ζήσουν.Πολύ καρπερό το σπίτι σου βρε!!!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν έχεις πολλές κρυψώνες όλο και κάποιο μικρό θα ζήσει...
|
||||
|
||||
Ποιο πολυ φοβαμαι για τα μικρα απλ σνεηλς παρα για το μικρο κιχλιδακι ( τα μικρα των αουρατους τι χρωμα εχουν;;; οεο; ) γιατι ειναι ασπρο ακομα ...
Ενα απ ντεητ στις γεννες , γεννησαν και τα Τζουλιδοχρομις!!!!
|
||||
|
||||
Καλημέρα!
Συγχαρητήρια και από εμένα για τις γέννες!! Με το καλό και το μεγάλωμα τώρα! ¶ντε και άμα το γυρίσω στις κιχλίδες (που θα το γυρίσω...) να έχω και κάνα cone κοντά μου!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σταύρο κάντα 2 τα κονέ, πριν λίγες μέρες "πήραν μπροστά" τα maingano και αν αρχίσουν και τα Labidochromis σε λίγο καιρό δεν θα έχω χώρο |
|
||||
|
||||
Έτσι.... μήπως να το ρίξω στα νταμάρια???
|
|
||||
|
||||
Tα νταμαρια ειναι η πιο ασφαλη λυση (και ομορφη ) για εμας εδω κατω που το ph της βρισης ειναι ψηλα, τα πετ σοπ που δεν ξερουν την τυφλα τους και εμας που η μονη πληροφορηση ειναι το ιντερνετ και εμπειρικα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΕΣ | john922 | Ζωοτόκα | 10 | 29-03-09 17:43 |
γεννες labido | grkts | Malawi | 1 | 14-07-08 21:03 |
5 γεννες σε 1 μηνα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 19-01-08 07:52 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΣ | tropheus | Malawi | 9 | 29-07-04 13:48 |
Πολλες γεννες αλλα απο μικρα τιποτα...... | Cpagr | Δίσκοι | 5 | 20-10-03 19:48 |