|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Cherry barb
Θέλω μερικές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ψαριά .
1)Αναλογίες 2)Συμπεριφορά 3)και αν <<αγαπάνε>> τα φυτά . Με βάλανε σε ανησυχία δηλώσεις οπός <<A good all around fish, although once again they can cause havoc if they turn nasty>> και <<A few isolated plants with tough leaves will provide shelter>>. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εισαι σιγουρος οτι το λεει για τα cherry barbs αυτο? Εγω τα ειχα πριν αρκετα χρονια, κοπαδακι σε ενα 100λιτρο..με φυτα..ειρηνικοτατα ψαρακια, γενναγαν σαν τρελλα, και δεν πειραζαν κανεναν.
|
|
||||
|
||||
Εχω 5 σε ενυδρειο 112 λτ.
Ειναι ηρεμα...ησυχα... δεν ενοχλουν ουτε και τα ενοχλει κανενας και δεν αγγιζουν τα φυτα ! |
|
||||
|
||||
Το πρώτο από Today’s Fish keeper (may 2002) σελίδα 19 το δεύτερο Tropical aquarium fishes(tetra press) σελίδα 107.
Αναλογίες ? f-m |
|
|||
|
|||
Προτιμούν να είναι σε κοπάδια αλλά αν σκοπεύεις για αναπαραγωγή, λέγεται ότι προτιμάται δύο θηλυκές - ένας αρσενικός σε φυτεμένο ενυδρείο (λόγω της επιθετικότητας του αρσενικού προς το θηλυκό)
http://www.freshwatertropicalfishkee...herry_barb.htm |
|
||||
|
||||
Στην αρχή είχα καυγάδες κύριος μετάξι του αρσενικού και του μεγαλύτερου θηλυκού αλλά τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. Έχω βάλει 1 αρσενικό και τρία Θηλυκά και θα ήθελα αν τα πράγματα πάνε καλά να τα κάνω 2 τα αρσενικά με ανάλογα θηλυκά (4).
Πως σας φαίνεται? Και κάτι τελευταίο ,είναι Jumpers? |
|
|||
|
|||
2 αρσενικά και 4 θηλυκά είναι μια χαρά. Αλλά αν σκοπεύεις να τα ζευγαρώσεις, είναι καλύτερο να έχεις μόνο έναν αρσενικό με τις θηλυκές (1m-2f) σε ένα μικρό καλοφυτεμένο ενυδρείο και μόνα τους.
Και ναι, είναι πολύ καλοί Jumpers! |
|
||||
|
||||
Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|