|
||||
|
||||
Πιτσιρίκι lemon tetra
Και ξαφνικά εχθές το βράδυ πήρε το μάτι μου μια κίνηση σε σκιερό σημείο του ενυδρείου. Γαρίδα; σκέφτηκα, η κίνηση όμως δεν ταίριαζε στο "προφίλ". Σηκώνομαι και πάω κοντά. Δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν ένα μικρό lemon tetra( Hyphessobrycon pulchripinnis), γόνος από τα πέντε κομμάτια που μπήκαν σχετικά πρόσφατα στο ενυδρείο. Το ψαράκι είναι περί το 1 εκατοστό στο μήκος, πλήρως σχηματισμένο(αμέσως καταλαβαίνεις τι είναι). Τα κατάφερε να επιβιώσει χωρίς την βοήθεια κανενός, πλην της μαμάς φύσης (παρόλο το κλειστό σύστημα ενός ενυδρείου). Σήμερα με χίλια ζόρια κατάφερα να του πάρω μια πόζα την οποία και σας παρουσιάζω
|
||||
|
||||
πολύ καλό να σου ζήσει. μαχητής ο μάγκας. του αξίζει περιποίηση.
|
|
|||
|
|||
Φοβερός ο μάγκας, να σου ζήσει.
Πού τα βρήκες τα λέμον τέτρα Κώστα, τα ψάχνω καιρό. |
|
||||
|
||||
μπραβο στο μικρο!!! να σου ζησει κωστα!!
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο Κωστα...ευχομαι να βρεις κιαλα..δε νομιζω να γλυτωσε μονο ενα.
να σου ζησει |
|
||||
|
||||
Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες σκηνές, να μη πω ότι ζηλεύω !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
να το πεις.. ολοι μας ζηλεύουμε Θοδωρη
|
|
||||
|
||||
Να σου ζήση Κώστα ωραίος ο survivor
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Υ.Γ. Βρήκα κι άλλο μάγκα εχθές
|
||||
|
||||
Ωραίος ο πιτσιρίκος σου Κώστα.
|
||||
|
||||
Να σου ζησουν
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ κι αν ξαναβρείς, κάνε ένα κόπο να ενημερώσεις, μου έδωσαν 1 μόνο του και θέλει παρέα-κοπάδι.
|
|
||||
|
||||
Αυτές είναι οι ομορφιές του χόμπι!.
Να σου ζήσουν!
|
||||
|
||||
να σου ζησουν ομορφα ψαρακια τα λεμον
|
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν τα λεμον-άκια
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetra Art 60 L ...Αξίζει??? | pagos4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-01-10 20:33 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ TETRA EX 700 | kanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-03-09 20:56 |
tetra | faxkosit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-07-08 09:16 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
SERA vs TETRA | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-08-05 12:17 |