|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
PONDTRADE magazine
Στις αναζητήσεις μου λοιπόν στον αχανή... κυβερνοχώρο, ανακάλυψα πρόσφατα ένα περιοδικό του εξωτερικού με τι άλλο; Λίμνες εφ'όλης της ύλης. Το θέμα δεν είναι το περιοδικό αλλά τα online περιοδικά που έχει στα archives από το 2015 μέχρι σήμερα, ήτοι 43 τεύχη με πλούσιο και κυρίως... ΔΩΡΕΑΝ περιεχόμενο!
Δυστυχώς τα τεύχη 2008 - 2015 δεν υπάρχουν διαθέσιμα online - ούτε σε .pdf archive link ||https://www.pondtrademag.com/category/issues/ Επομένως σπεύσατε (πριν τα κατεβάσουν)! Δεν νομίζω αλλά σε περίπτωση που κάποια στιγμή μελλοντικά δεν υπάρχουν online, τα έχω κατεβάσει επομένως όποιος ενδιαφέρεται... μου στέλνει μήνυμα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AquaScaping World Magazine - 1o τεύχος | halvas69 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-10-14 22:58 |
Tropical Fish Hobbyist Magazine December 2012 | Mikevet1984 | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 9 | 30-10-12 18:39 |
Το GAB στο PC Magazine! | Maverick | Greek Aquarist's Boards | 9 | 30-04-12 13:30 |
on line magazine(marine - reef) | Obelix(Reifen) | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 17-11-05 01:09 |