|
|
||||
|
||||
Betta splenden
Καλησπέρα σε όλους!
Πριν μερικές μέρες έστησα το καινουργιο μου ενυδρείο Eheim Aquastar 54 LED και θα ήθελα να πω και δημόσια ενα μεγαλο ευχαριστώ στον ΔημητρηςΤ για το μπόλι που απλόχερα μου έδωσε. 2 photos ενδεικτικά (που το αδικούν, στην πραγματικότητα ειναι πολυ πιο όμορφο) μιας και εχω ακομα πέτρα να κρατάει την ριζα μεχρι να μην αναδύεται. Ο κοκκινος κατοικος του ενυδρειου λεγεται Μήτσος. Ριζα: red moorwood Φυτά: Anubias Barteri Nana - Java Fern - Java Fern Needle |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο να το χαίρεσαι, δες και για κάποιο φυτό επιφανείας τους αρέσει να χαλαρώνουν από κάτω
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ.
Ναι, εχω σκοπο να βαλω λιγα pistia stratiotes αν βρω. ------------------------- Εβαλα λιγο κερατοφυλλο στην επιφανεια και δειχνει μια χαρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη visionmaster : 28-01-20 στις 08:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο!
Βαλε και κανενα σαλιγκαρακι για παρεα. Για crowntail dragon μου κανει ο Μητσος η ειναι η ιδεα μου? |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω!
Ναι crowntail, αν βρω κανενα nerite zebra snail θα εχει ενδιαφερον πιστευω. |
|
||||
|
||||
Update απο το ενυδρειο, εδω και 7 μηνες εχουν μπει 6 cherry Barbs, τωρα ειναι σε τελικο μεγεθος 5 εκατοστα, υπεροχα ψαρια.
Τον Μητσο (betta) δεν τον πετυχα σε καλη ποζα τωρα, ηταν στην φωλια του στο μυριοφυλλο. Θα τον πετυχω να κολυμπαει και θα ανεβασω φωτο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My betta | k antonis37 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 67 | 12-11-19 06:01 |
betta | panagiotis13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 26-04-12 10:26 |
Θολό μάτι σε betta splenden. | nikhatzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 11-01-10 23:18 |
Χαζο-betta! | Simpethera | Bettas | 4 | 10-10-03 22:16 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |