|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ξυλα και φυλλα για ενυδρειο
Πηγα σε ενα ποταμι και μαζεψα ριζες και φυλλα πλατανου για το ενυδρειο με τον μονομαχο. Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια πριν τα βαλω στο ενυδρειο και αν υπαρχει καποιο ρισκο. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!
|
|
||||
|
||||
Εαν εισαι σίγουρος οτι είναι απο καθαρο μερος τοτε ειναι οκ. Τα φυλλα ενα βρασιμο σε κατσαρόλα θα τα βοηθήσει να βουλιαξουν, το ιδιο και τα ξυλα εαν χωρανε.
|
|||
|
|||
Ωχ τωρρα ειδα οτι μπορεις να κανεις αναζητηση στο φορουμ, και ειδα οτι εχει απαντηθει πολλες φορες η ερωτηση μου... Διαβασα επισης οτι δεν κανει να τα βαλεις αμα τα βρηκες μεσα στι ποταμι και τα ξυλα μου ηταν μεσα στο ποταμι, οποτε λεω να μην το ρισκαρω. Τα φυλλα θα τα βαλλω σιγουρα. Σε ευχαριστω ππολυ για την απαντηση!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλλα στο ενυδρειο με δισκους | magman | Δίσκοι | 18 | 24-02-15 23:58 |
ενυδρειο με ξυλα.. | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 14-03-11 00:56 |
φυλλα για ενυδρειο??? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 10-01-10 17:33 |
φυλλα anoubias στο ενυδρειο | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 27-08-09 15:24 |