|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Melanotaenia australis
Καλησπέρα,
ελπίζω να μην ανοίγω σε λάθος σημείο το θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει τέτοια ψάρια, και πώς ξεχωρίζεις το αρσενικό από το θηλυκό γιατί με αυτά που διάβασα στο γοογλε περισσότερο μπερδεύτηκα. ανεβάζω και μια φωτογραφία (από το λάθος στησιμο του ενυδρείου πριν διορθωθεί) που υπήρχαν τα ψάρια αυτά. |
|
||||
|
||||
Αυτα και τα 2 ειναι αρσενικα.
Τα θηλυκα εχουν πιο θαμπα χρωματα εχουν πιο στρογγυλη κοιλια και τα πτερυγια τους στο τελειωμα ειναι στρογγυλα σε αντιθεση με τα αρσενικα που τα πτερυγια τους καταληξουν σε μυτη.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου απλά εμένα για της οικογένειας tetra μου τα πούλησαν οπότε θέλω κάποιες παραπάνω πληροφορίες. |
|
||||
|
||||
Η φωτο δεν φαινεται.
|
||||
|
||||
Τώρα εντάξει πρέπει να είναι. δικό μου λάθος στο ανέβασμα.
|
|
||||
|
||||
Αγορια ειναι μαλλον τα 2 εμπρος...
|
||||
|
||||
Α οκ απλά έτσι όπως τα είδα νόμιζα ότι είναι στρογγυλή η κοιλιά τους. κι απλά ψάχνω μια φωτογραφία θηλυκού μπας και μπορέσω κι καταλάβω.
|
|
||||
|
||||
Παιδιά τα φώτα σας. Τι είναι αυτό που κρέμεται από το ένα ψάρι μου; γιατί κρέμεται από εχθές.
|
|
||||
|
||||
προφανώς περιττώματα...τι ταίζεις?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanotaenia Praecox | Dimis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 0 | 14-03-13 22:01 |
Melanotaenia | Christodoulos Diamantidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-02-05 16:32 |