|
||||
|
||||
780 Liters Reef By Stathis
Καλo βραδυ σε ολους.Λεω να κανω και μια παρουσιαση του ενυδρειου μου,για να με γνωρισετε καλυτερα μιας και δεν πολυγραφω.Ξεκιναω λοιπον
My tank Διαστάσεις 2,00x0,52x0,70 (0,60 καθαρό) δεκάρι τζάμι με διπλό πάτο και κόντρες. H υπερχείλιση αποτελείτε από δυο φ63, εκ των οποίων την μια την δουλεύω για την επιστροφή του νερού από το sump. To υπόστρωμα ασβεστολιθικό 50% χοντρό και 50% ψηλό. Έχει 80 κιλά ζωντανό βράχο. Το sump 0,90x0,35x0,50 (0,40 καθαρό), αποτελούμενο από τρία χωρίσματα. Lighting Ο φωτισμός είναι led δικής μου κατασκευής αποτελούμενος από ογδόντα led star 3w το ένα των 25000 kelvin και 35 Royal Blue . Η διάσταση του φωτιστικού είναι όσο και η διάσταση του ενυδρείου. Equipment Ψυκτικό HAILEA MODEL : HC 300A Ριάκτορα SCHURAN JetStream Pico Twice, ph controller Milwaukee sms 122 Skimmer deltec apf 600 Αυτόματη αναπλήρωση WaterWaves Circulation Eheim compact 5000 επιστροφή Μια VorTech MP40ES και επιπλεον Τέσσερις aquael 2600 λίτρα την ώρα Fish 1) Ένα Ξανθούρο 2) Ένα Sohal 3) Ένα blue tank 4) Δύο clown pink 5) Δυο Clown perkula 6) Δύο chromis 7) Ένα Fridmani 8. Ένα μανταρίνο 9) Ενα red stripe angel 10) Ενα Red Coris Wrasse 11) Μια σαλιαρα Corals 1) Έχω δεκαοκτώ χρώματα zoanthus 2) 30 σκληρα κομματια Acro,monti 3) 12 Ricordea Yuma 4) Μια Xenia Elongata 5) Μια Euphyllia Parancora 6) Ενα Lobophytum Sp foto |
|
||||
|
||||
A T Σ Α Λ Α Κ Ω Τ Ο Ε Ν Υ Δ Ρ Ε Ι Ο!!!!!!!!
Φανταστικη δουλεια.1000 μπραβο φιλε μου!!!
|
||||
|
||||
Προσκυνω φιλε μου.Πολυ καλη δουλεια
|
||||
|
||||
Και ενα βιντεακι HD
http://youtu.be/0lgzNDdjUQ4 |
|
||||
|
||||
Τελειο! Χρωστας ομως φωτογραφια το mandarin.
|
||||
|
||||
πληθαίνουν οι θαλασσινοί και τα όμορφα ενυδρεία ...πολύ μελετημένη δουλεία και ανάλογο το αποτέλεσμα
δύο πράγματα μόνο που πρόσεξα , καλύτερα να κατεβάσεις τις μόντι χαμηλά γιατί θα σκεπάσουν τα πάντα από κάτω , καλό θα ήταν να προσθέσεις και κάμποσα λευκά λεντ στα 10κ για να πιάσεις πιο καλή ανάπτυξη
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
πανέμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
πλακα κανεις ??? μαγκα πανεμορφο βαλτου καμια μπλε χαντρα μεγαλη σα καρπουζι
|
||||
|
||||
.............
ΑΠΛ¶ ΤΈΛΕΙΟ!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Εντυπωσιακό!
|
|||
|
|||
Ασε μας ρε φιλε παιζεις με τον πονο μας Μπραβο και παλι μπραβο
|
||||
|
||||
Αψογος, να το χαιρεσαι !!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Eυχαριστω παιδια
|
|
||||
|
||||
παρα πολυ καλο γενικος και σε εξοπλισμο και σε στησιμο .
ποσο καιρο τρεχει ? φρεσκο δειχνει. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω τρεχει απο το 2009 το ενυδρειο ,αλλα εχω κολλημα με την καθαρη πλατη
|
|
||||
|
||||
ρε θηριο μηδεν κοραλινη με μασκα καθεσαι και ξυνεις ? αψογος μπραβο
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Καλως ορισες!!
Που ησουν τοσο καιρο?Τετοια ενυδρεια θελουμε στο GAB. Ελα την κυριακη στο la skala 11 pm που κανουμε συναντηση οι φιλοι του GAB και να γνωριστουμε!!Θα φερω και frag! Φανταστικο ενυδρειο!!Nα το χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω για την προσκληση,Αλλα λογο τριημερου θα ειμαι εκτως.Σιγουρα θα τα πουμε ομως καποια Κυριακη
|
|
||||
|
||||
....ωραίο αποτέλεσμα...!
|
||||
|
||||
update
|
|
||||
|
||||
Κοραλινη φουλ βλεπω
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Sea Max 250 Stathis | stathis200 | Reef | 29 | 16-11-13 19:18 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Αναπλήρωση by stathis προβληματάκι σχετικό με την εγκατάσταση... | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-09-08 16:57 |
Stathis RSM 120lt Nano Reef | stathis200 | Reef | 20 | 28-02-08 21:34 |