|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Photobucket - Επαναφορα
Όπως θα έχετε παρατηρήσει ,
οι περισσότερες φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στα θέματα και βρίσκονται στο Photobucket δεν εμφανίζονται πλέον και στη θέση τους εμφανίζεται αυτή Το Photobucket άλλαξε τους όρους χρήσεις The free account does not allow any image linking or 3rd party image hosting και για να εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας σε άλλες ιστοσελίδες θα πρέπει να πληρώνετε 399,99$ το χρόνο Plus 500 Plan: 500 GB of Storage and unlimited bandwidth for $399.99 / Year. The Plus 500 Plan allows for unlimited image linking and unlimited 3rd party image Όπως καταλαβαίνετε δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα σε όλα τα forum σε όλο το κόσμο. Για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να μην χρησιμοποιείτε πλέον το Photobucket σαν image hosting γιατί οι φωτογραφίες σας δεν θα εμφανίζονται, και αν σε κάποιους εμφανίζονται ακόμα είναι ή γιατί δεν έχουν κλειδώσει ακόμα αυτοί οι λογαριασμοί ή πληρώνετε 399,99$ το χρόνο . Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας με τον τρόπο που υποστηρίζει ο Server του GAB http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550 ή να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής άλλη ιστοσελίδα για Image hosting , που και πάλι είναι αμφίβολο αν και αυτοί δεν αλλάξουν πολιτική κάποια στιγμή στο μέλλον, ήδη στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και με το ImageShack. Ήδη έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία να μαζέψουμε κάποιες φωτογραφίες, ειδικά για τα υπομνήματα και θα της ανεβάσουμε κατευθείαν από τον Server του GAB. Επίσης καλό θα ήταν να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το Photobucket κάνοντας download album, και αν θέλετε να τις ενσωματώσετε πάλι στα θέματα σας θα πρέπει να μας τις στείλετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω pm. Τάκης
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 17-11-17 στις 19:32 |
|
||||
|
||||
Πολλά μπράβο σου Τάκη!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Τάκη δώσε μας τα φώτα σου .
Μεγάλη λαμογια από την εταιρία που δεν άφησε ούτε περιθώριο πριν το κάνουν! |
|
||||
|
||||
Εγώ είπα να χρησιμοποιήσω το imgur.com
Οποίος το κάνει να βάλει επιλογή για private, ΟΧΙ PUBLIC, γιατί το βλέπουν δημόσια στον τοίχο της εφαρμογής... Λογικά δεν θα έχουμε πρόβλημα |
|
|||
|
|||
δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιουμε αλλα σαιτ για της φωτο του φορουμ.
Υπαρχει καποιο θεμα αν της ανεβαζουμε κατευθειαν στο φορουμ ?? |
|
||||
|
||||
Λίγο υπομονή παιδιά, έχουν ανακτηθεί όλες οι φωτογραφίες του φόρουμ
|
||||
|
||||
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως αποκαταστάθηκαν οι φωτογραφίες από το photoboucket.
Όσα νήματα είχαν φωτογραφίες από το photobucket και οι φωτογραφίες δεν είχαν διαγραφεί εμφανίζονται πλέον κανονικά
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστουμε κυριε Τακη!
Ειστε ο καλυτερος...
|
||||
|
||||
Ενα τεραστιο respect απο μενα για αλλη μια φορα
|
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστουμε Τακη.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Τάκη!!!
Είμασταν σαν τυφλοί μερικούς μήνες. Σ' ευχαριστούμε για τον κόπο και τον χρόνο που αφιέρωσες για όλους εμάς |
|
||||
|
||||
Τάκη σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου και τις ώρες που αφιέρωσες από τον ελεύθερο χρόνο σου για να έχουμε ξανά τις φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
Τακη να εισαι καλα για ολη τη δουλεια που εκανες για να μπορουμε να εχουμε ξανα εικονα στο φορουμ. Ευχαριστουμε πολυ!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Respect!!
|
||||
|
||||
ΕΥΓΕ... είσαι μάστορΗς.-
|
|
|||
|
|||
Μπράβο αλάνια και ένα μεγάλο μπράβο στον Τάκη για την επιμονή του !!!!
|
|
||||
|
||||
Πως το καταφερες ρε τρελε?
Αγορασες το photobucket? Φαινονται ολες, για να σε δω μπορεις να φτιαξεις και του imageshack , παλαιοτερα λινκ? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Από όσο εχω δει στις δικές μου στο imageshack δεν υπάρχουν πλέον, αν υπήρχαν με λίγη δουλίτσα έρχονται και αυτές
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά
------------- Να τονίσω πως κάποια παιδιά βοήθησαν με το να μου στείλουν τις φωτογραφίες τους καθως επίσης και τον Σωτήρη (netblues)που χωρίς τη συμβολή του δεν θα ήταν εφικτό αυτό το έργο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν πειραζει , εγινε δουλεια παντως... Μπραβο σου... Για πειτε τωρα που να ανεβάζουμε τις φωτος? Δοκιμασα το flickr αλλα δεν μου πολυ αρεσει. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Να σαι καλα ευχαριστούμε παρά πολυ!!!! Αντε να δουμε τωρα καμια κατασκευή κ καμια φωτο
Εγω κατέβασα την εφαρμογή tinypic.. πολυ πολυ εύκολη μια αντιγραφή τον σύνδεσμο κανεις κ μια επικόλληση ... απλα τα πραματα .. ισως καποιος να θελει να το δοκιμάσει |
|
||||
|
||||
Εγω τις ανεβαζω στο postimg.org παντως και σε γενικες γραμμες ειναι καλο
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε την ομάδα για ολη τη δουλεια που εκανε !!!
Παιδιά απο όπου και να βάζετε φωτογραφίες καποια στιγμη που θα γίνουν «μεγάλοι» και απαραίτητοι θα τραβήξουν το χαλάκι και θα ζητάνε χρήμα ... Ετσι ακριβώς εκανε και το photobucket ...
|
|||
|
|||
μπράβο Τάκη και για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα
|
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε Τάκη.
Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστουμε
|
||||
|
||||
Και εγω συνηθιζω να τις βαζω εκει. Καλο ή κακο δεν ξερω. Ελπιζω μονο να μην κανουν καμια βλακεια στο μελλον οπως στο Photobucket και χαθουν ολες οι φωτογραφιες εκει.
|
|
||||
|
||||
άψογος
|
|
||||
|
||||
Μπράβο στον Τάκη κ στον Σωτήρη, οτι κ να πούμε είναι λίγο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχει πρόβλημα το Photobucket ή άλλαξε κάτι ; | Τάκης | Επί παντός επιστητού | 78 | 08-12-17 02:01 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |