|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Όταν η hydrocotyle leucocephala έχει κέφια…
Oρίστε και κάποιες φωτογραφίες απο την leucocephala η οποία οργιάζει εκτός ενυδρείου (emersed) δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας. Η ανάπτυξη της τρομερή και ταχύτατη καθώς κάποια φύλλα της έχουν φτάσει σε τελικό μέγεθος...
|
||||
|
||||
Απιστευτοοοοοοοοο.........
|
|
||||
|
||||
Είναι πολύ ωραίο φυτό για paludarium η leucocephala και σε μένα έχει κάνει ζούγκλα τον χώρο και δεν σταματάει να αναπτύσσεται ποτέ
|
|
||||
|
||||
που να δεις πώς ήταν Χριστόφορε την κλάδεψα γιατί έκανε σκιά στα φυτά απο κατω όποτε θες πές μου για κλαδεματακι να την δοκιμάσεις... Παράθεση:
όλα τα είδη hydrocotyle έχουν τρομερή ανάπτυξη emersed και αντοχή στον χρόνο…Γιώργο δοκίμασε και την maritima στο paludarium είναι υπέροχη
|
||||
|
||||
Και επειδή οί περισσότεροι γνωρίζουμε την hydrocotyle leucocephala μόνο ως φυτό επιφανείας, δείτε στο παρακάτω link (φωτογραφίες 14, 15, 16, 17, 18 και 19)
http://www.aquamazon.com.br/?area=expedicoes_rio_sucuri
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Είναι υπέροχο φυτό Θοδωρή και εντός και εκτός νερού… όσες φορές το έχω φυτέψει τρελαίνεται και βγαίνει εκτός χωρίς να το επιδιώκω πάντα…απλά μου κάνει εντύπωση στις photo που δεν εχει σηκωθεί ψηλά αλλά έρπει σε αρκετό μήκος του βυθού…καλά το λέω εγώ τρελόφυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 07-07-10 στις 12:48 |
|
||||
|
||||
Φίλε Αντώνη ευχαριστώ για την προσφορά σου.
Κι όμως πέρισυ είχα αγοράσει και την είχα βάλει στο μεγάλο ενυδρείο. Για λίγο καιρό πήγαινε καλά. Αργότερα πήρε την κάτω βόλτα, πράγμα μη αναμενόμενο καθώς άλλα πιο δύσκολα πάνε ΄θαύμα. Εχω τώρα 3 μήνες στο 60 λιτρο την μικρούλα της έκδοση που θεωρείται λίγο πιο απαιτητική και προς το παρόν φαίνεται κεφάτη!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hydrocotyle leucocephala | marly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-03-09 12:37 |
Hydrocotyle leucocephala | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-11-07 13:08 |
hydrocotyle leucocephala | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-03-07 19:11 |
Hydrocotyle leucocephala | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 25-02-07 04:42 |
Hydrocotyle leucocephala και διαμορφωση (aquascaping) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 16-08-05 23:52 |