|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
φυτα σε ενυδρειο
καλησπερα,θελω τα φωτα σας να μου πειτε αν υπαρχει καποιο φυτο ευκολο στο φυτεμα διοτι στρωνω ενυδρειο σιγα σιγα για κιχλιδες αφρικης και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο που θα μπορω να το κανω ευκολα λογο του οτι ειμαι ασχετος...ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Aulonocara και protomelas λογικα αν δεν αλλαξει κατι....
|
|
||||
|
||||
Ανούμπιες, βαλισνέριες, pteropus, crinum, κρυπτοκορίνες άνετα
|
|
|||
|
|||
βαλισνερια πιστευω μου αρεσει πιο πολυ...τι χρειαζεται για να φυτευτει καλα και απο που να την παρω?
|
|
||||
|
||||
Όλα όσα σου πρότεινε μπαίνουν.Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα crinum.
|
|
||||
|
||||
οι βαλισνέριες είναι από τα πιο φτηνά φυτά και εύκολα τα βρίσκεις σε petshop. Μπορείς να ψάξεις και από κάποιον συμφορουμίτη να σου δώσει... Φυτεύονται και εξαπλώνονται άνετα σε κάθε είδους υπόστρωμα (στο πρώτο μου ενυδρείο τις είχα φυτέψει σε χοντρό χαλαζιακό χαλίκι χωρίς κανένα άλλο υπόστρωμα, στο τωρινό τις έχω φυτέψει σε υπόστρωμα από χώμα κηπουρικής και από πάνω ψιλή ποταμίσια άμμο). Το θέμα είναι όπως σωστά σου είπε ο nazqul, τι κιχλίδες θα βάλεις; (αν π.χ. βάλεις neolamprologus multifasciatus που χρειάζονται μία στρώση κοχυλιών στο βυθό, θα προβλέψεις και μία γωνιά ελεύθερη από κοχύλια για τα φυτά σου).
|
|||
|
|||
protomelas kai aulonocara θα μπουν κατα πασα πιθανοτητα...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΦΥΤΑ | Dyno | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 18-08-11 11:53 |
Φυτα στο ενυδρειο μου? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-02-11 00:53 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Colector | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-09-07 16:12 |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |