|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
New look
Με πολύ μεγάλο κόπο άλλαξα τη διακόσμηση στο fresh water.Το ξεμπούκωσα λίγο γιατί τα φυτά μου το είχαν κατακλίσει.Τα ψάρια μου(και ειδικά οι δίσκοι μου) σίγουρα ειναι πιο ευχαριστημένα τωρα.
|
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφο. Καλη κινηση, και εδωσες χωρο στα ψαρια σου. Τα ξυλα και ο τοιχος με τις ανουμπιες μου αρεσει πολυ ! Μου θυμιζει λιγο Αφρικανικο βιοτοπικο
|
|
||||
|
||||
θα συμφωνήσω με τον Raven, πολύ όμορφο και ο τοίχος με τις ανούμπιες καταπληκτικός!!! μού δωσες ιδέες...
|
|
||||
|
||||
εγω δεν μπορω να καταλαβω απο τη φοτο που τελειωνει το ενυδρειο και ποιο κομματι ειναι αφισσα
παντως φαινεται πολυ ωραιο μπραβο σου ειμαι σιγουρος οτι το αδικουν οι φοτο
|
||||
|
||||
μπραβο!!! για πες περισσοτερα για τον τοιχο με τις ανουμπιες....
δειχνει πολυ ομορφο!!!
|
|||
|
|||
Τοίχος με ανούμπιες
Λοιπόν παιδιά ειναι απλό το θέμα.Πήρα σωλήνα eheim πράσινο, 16/22mm, στα 10cm,βεντούζα μέγεθος θερμοστάτη,απαλό δέσιμο του φυτού πανω στο σωλήνα(προσωχή να μην πληγωθούν οι ρίζες)και βεντουζάρισμα στο τζάμι.Ετσι πέτυχα να διατηρίσω τον αριθμό των φυτών μου,και να ανοίξω τον χώρο πλεύσης των ψαριών μου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|