|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Επιτελους το 'στησα!
Απο το καλοκαιρι του '15 που ηρθα Δραμα ειχα φερει μαζι μου ενα 220λιτρο (100 χ 40 χ 60) , με σκοπο να φιλοξενησει fancy χρυσοψαρα οταν το σπιτι θα ηταν ετοιμο..
Περασαν σχεδον 2 χρονια αναμονης και πλεον μετα απο πολυ κοπο ,το σπιτι ειναι κατα 90% ετοιμο και το πρωτο αντικειμενο που μπηκε ,φανταζεστε ποιο ειναι Για την ωρα βρισκονται μεσα 4 πανεμορφα apple snails καφε με ριγες ,οπου τα πετυχα καταλαθος σε μια βολτα απο το aquavivere που εκανα , ε και δεν αντεξα Μετα το πασχα θα αρχισουν να μπαινουν σταδιακα και fancy απο το ενυδρειο στη Βεροια (επιτελους θα αποφορτιστει κι εκεινο). Η διακοσμηση ειναι χυμα για την ωρα.. Αναλυτικη παρουσιαση θα κανω οταν παρει τον δρομο του. |
|
||||
|
||||
μπραβο ρε συ γιαννη!!!οτι καλυτερο ευχομαι
|
||||
|
||||
Καλη αρχη Γιανναρα!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Με το καλό!
|
|
||||
|
||||
Με το καλό Γιάννη
|
||||
|
||||
ευχαριστω παλικαρια!
|
|
|||
|
|||
μπράβο Γιάννη, με το καλό !!!
είχες δεν είχες πάλι τα έβαλες τα μηλοσαλίγκαρα |
|
||||
|
||||
Μπραβο Γιαννη ομορφο ειναι.
Καλογεμιστο
|
||||
|
||||
Nα το χαρείς Γιάννη Με το καλό και η μετακόμιση
|
||||
|
||||
Με το καλο φιλε μου
|
|
|||
|
|||
Με το δεξι μπηκες λοιπον και με φορα
Να σε καλα φιλε να τα χαιρεσε!!! |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω ολους!
|
|
||||
|
||||
Γιανναρε με το καλο να αποφορτιστει και το μεγαλο που ειχε γινει αποθηκη. Ποσα fancy σκεφτεσαι να βαλεις? Τεσσερα με πεντε?
|
|
||||
|
||||
Ναι..καιρος ειναι.. 5 στανταρακι
|
|
||||
|
||||
Αυτα ειναι φιλαρακι. Και αν θυμαμαι καλα εχεις και δυο panda moor διαθεσιμα...
|
|
||||
|
||||
και το σπιτι και το ενυδρειο να σου δωσουν μεγαλες χαρες ευχομαι!!
|
||||
|
||||
,Ευχαριστω πανο, να σαι καλα!
Καλα θυμασαι Χρηστο, θα ερθουν κι αυτα , πλεον δεν ειναι και παντα , αλλα ειναι ομορφα, θα τα δεις... |
|
||||
|
||||
Αχ αυτά τα μηλοσαλιγκαρα πότε δεν μου εκατσαν απο όπου και αν πήρα τρώγανε μια ανουμπιπα στην καθισιά τους όσο για εχινοδορους και τα λοιπά νόστιμα τα είχαν για επιδόρπιο
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg |
|
||||
|
||||
Μπήκαν τα δύο πρώτα από το χρυσοψαραδικο στη Βέροια.
Αγόρια και τα δύο.. Ο Καθισιος εξελίχθηκε σε veiltail, είναι 4.5 ετών, τον έχω απ το 13. Δείτε πως έγινε το Panda Moor |
|
||||
|
||||
Όμορφα πολύ! Μπράβο Γιάννη και το δικό μου panda moor έτσι έγινε αδέρφια τι να πεις ? Χαχαχα
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Γιάννη,
μη το παραφορτώσεις και αυτό όμως ε, τι σου λέω τώρα Τα ψαράκια πανέμορφα
|
|||
|
|||
Πανέμορφα
|
|
||||
|
||||
Γιάνναρε το panda moor είναι όλα τα λεφτά!!!!!!! Και ο άλλος βέβαια πολύ ωραίος τυπάς. ¶ντε Γιάννη με το καλό να το χαρείς όπως πρέπει.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά!
Τακη μόνο 10 θα βάλω Αρτέμιδας το άλλο Panda έγινε ολολευκο, θα έρθει κι αυτό σε κάνα μήνα. |
|
||||
|
||||
μιας και επιασα την καμερα, εβγαλα μερικες φωτο.
στο ενυδρειο φιλοξενω και 2 μικρα fancy που μου τα εδωσε φιλος, λογω μικρου ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
Μαλλον τα βλεπω μονιμα εκει γιατι εχουν γινει τρελλο παρεακι......κριμα και τα ηθελα
|
|
||||
|
||||
Χρηστο, μακαρι να ειμαστα πιο κοντα ρε συ να τα επαιρνες, αλλα ειναι πολλες οι ωρες ρε γμτ ....
|
|
||||
|
||||
Ωραιες φωτο γιανναρε!!
Το veiltail Πολυ ομορφο αλλα το panda το χρωμα του τρελαίνει Με τα φυτα τι παιζει? Την ακουσανε?
|
||||
|
||||
Γιαννη τις πλαινες ριζες τις κολλησες με σιλικονη? Λουκα αφου τα ξερεις φυτα σε χρυσοψαραδικο τιγκαρουν στην αλγη
|
|
||||
|
||||
Όμορφα Γιάννη
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |