|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!Εχω ένα πρόβλημα με το χρυσόψαρο μου.Εχει αρχίσει και βγάζει μαύρα στίγματα παντού.Το έχω περίπου 2 χρόνια και πρώτη φορά παθαίνει κάτι.Το έχω σε ένα 40 λιτρο ενυδρείο μαζι με ενα αρσενικό μονομάχο και ένα θυληκό.Οι μετρήσεις του νερού είναι σχετικά καλές εκτός απο το ΝΟ3 που είναι λίγο εκτός ορίων.Εχω ψάξει για παρόμοια θέματα αλλα δεν έβγαλα άκρη.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρα στίγματα σε cloan loach | el00140 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-01-05 20:04 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Μαυρισαν τα πτερύγια σε χρυσόψαρο | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-06-04 11:49 |
καφέ στίγματα σε χρυσόψαρο | chris | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 9 | 19-05-03 23:31 |