|
||||
|
||||
![]()
Παρόλο που δεν είμαι τοσο ενεργός στο φορουμ, διαβαζω πολύ και τους τελευταιους 5 μήνες ξεκίνησα ενα προτζεκτ αλμυρού περιεχομένου...
![]() ![]() Λοιπόν ακομα προσπαθω να τα συνδυάσω ολα να παίξω με aquascaping αλλά κυριώς να μαθω να τρεχω αλμυρο!! μεχρι στιγμής εχω το παρακάτω ενυδρειο: Είδος Ενυδρείο: Reef Tύπος Ενυδρείου: Red Sea Nano με σκιμερ Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο: 5 μήνες Λίτρα: 75 Sump οχι Φωτισμός: Aqua Illumination -> Prime HD Κυκλοφορία: Eco Tech Marine -> Vortech Ρουτίνες συντηρησης: 15 % Αλλαγή νερού με ΑΟ και Red Sea Αλάτι Ψάρια: 2 Ocellaris, Cardinal, Firefish- Nemateleotris decora, Bicolor Blenny, πράσινο Clown Goby, Pistol Shrimp & Yellow Watchman, Court Jester Goby και Διάφορα σαλιγκάρια Κοράλια: Ζοας, Μανιτάρια Cotton Candy – Rhodactis , Ανεμώνη, Lord Acan, Hammer Coral ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά γιατί μου βγαίνουν πλάγιες οι φωτογραφίες αφου στην προεισκόπηση βγαίναν κάθετα κανονικά..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!
αν και δεν ξέρω ούτε έχω ασχοληθεί καθόλου με αλάτια φαίνεται πολύ όμορφο! Ζηλεύω ![]() ![]() πάντως στράβωσα να δω της φώτο χαχα
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!! Να το χαίρεσαι!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν! ![]() Δημητρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 20-03-18 στις 14:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Aν κάνω δεύτερο κλικ στη φωτογραφία μετά ισιώνει!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλή η προσπάθεια σου Γιώργο!
Μπράβο και καλή συνέχεια...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινή άμμος σε φυτεμένο | giotiss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-09-13 08:13 |
Βουτιά στον εκπληκτικό βυθό των Φίτζι! | nikolaosbouk | Παραλία - Beach Bar | 5 | 25-03-13 23:43 |
Σαλιγκαράκια απο θαλασσινή πέτρα ως τροφή | giorgio | ¶λλα ψάρια Ασίας | 1 | 16-11-10 17:54 |
Θαλασσινή άμμος; | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 19-06-03 21:43 |