|
|||
|
|||
![]()
εψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό....γι αυτό ανοίγω νεο Θέμα...
μια guppινα μου (...."ολίγον" έγγυος (έχει κοιλίτσα...αλλα δεν είναι έτοιμη για γέννα ακόμη...)...) νέα στο ενυδρείο μου... (είναι λιγάκι στρεσσαρισμένη...) κάθεται στον βυθό.... αναπνέει λίγο γρήγορα ...δεν έχει κολλημένα πτερύγια...δεν έχει και πολύ όρεξη για φαγητό.... (σαν να γεννάει....αλλά δεν βλέπω κοιλιά.....) τα περιτώματα της είναι ψιλό-διάφανα....(ασχετό???...τα είπα όλα....) ΟΛΑ τα άλλα ψαράκια...(και τα άλλα νέα που έβαλα μαζί με αυτήν....)ειναι ΣΟΥΠΕΡ!!!...τρώνε...τρέχουν...κυνηγιούνται..... αυτά είναι οι κλινικές ενδείξεις.....κανένας γιατρός να μου πει τι έχει????....!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά ασθένειας στον άνθρωπο ? ? ? ? | scubapol | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-06 21:24 |
Αλουμινόχαρτο στον ανακλαστήρα. | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-03-05 17:39 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
Ricia Fluitans & το νέο μου απόκτημα ;-) | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 29-07-03 10:49 |