|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε λοιπόν η ώρα, να αρχίσω να ασχολούμαι και με αυτό το ψάρι, που το έχω "σταμπάρει" εδώ και καιρό... Και ιδιαιτέρως τα "Zaire blue"... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ!!!
Αρχισα λοιπόν το ψάξιμο/διάβασμα και ξεκινώντας θέλω να σας ρωτήσω: - Υπάρχει ιδιώτης χομπίστας εκτροφέας, που να διαθέτει μικρά? Δεν θα ήθελα να τα πάρω από μαγαζί, για διάφορους λόγους... - Είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι, δηλαδή, να τα πάρω μικρά και να τα μεγαλώσω εγώ? Θα ήθελα 3 ή 4 ψάρια, 1 αρσενικό και 2 ή 3 θηλυκά (τελικό σχήμα). - Θα μπορούσα να τα ξεκινήσω σε 120 λίτρα καθαρά (για μικρά μιλάμε...) και σε 5-6 μήνες περίπου να τα μεταφέρω σε μεγάλο τανκ (640 καθαρά λίτρα)? Ιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού και έμπειρος με κιχλίδες, μου είπε ότι μπορώ... - Θα μπορέσω να έχω κάποιο ψάρι-καθαριστή για άλγες και περισσεύματα τροφών μαζί τους χωρίς προβλήματα, ή δεν χρειάζεται/κάνει? - Είναι σωστό ότι έχουν διάρκεια ζωής περίπου 25 χρόνια και γίνονται μέχρι 35 πόντους? - Υπάρχει περίπτωση να στεριώσει οποιοδήποτε φυτό στο ενυδρείο τους ή να το ξεχάσω? Αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτά και βλέπουμε για παρακάτω... ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 05-03-06 στις 00:32 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |
C. Frontosa - NEO site - photos/videos ... by iliovas | iliovas | Tanganyika | 4 | 08-04-05 18:04 |
αγορα frontosa | BLUE BIMPWE | Tanganyika | 9 | 06-02-05 23:12 |
Taisma Frontosa | AlGOUR | Tanganyika | 8 | 19-01-05 15:09 |
Τιμή για Cyphotilapia frontosa | HellRazer | Tanganyika | 23 | 10-02-04 16:41 |