|
|||
|
|||
![]()
Αναγνωριζει κανεις τα παρακατω φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
4) Microsorum pteropus
5) Myriophyllum aquaticum (Green) 6) Bacopa monnieri |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον πρέπει να ειναι
1. Alternanthera roseafolia 2. Echinodorus ovalis 3. και πάλι Alternanthera αλλά άλλο είδος. Ας πεί κιάλλος....... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 08-11-05 στις 10:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Lasal εκτός του 2ου καθώς το έχω.
Echinodorus bleheri ----> Link: http://www.tropica.com/productcard_1...071&mode=close Από την φώτο βέβαια πολλά παίζουν γιατί αλλιώς είναι να το δεις live. Καθώς και αν ψάξεις για φώτο στο Google κλπ θα πάθεις κολούμπρα. Είναι απίστευτο με τι ευκολία βαφτίζουν τους εχινόδορους με άλλο όνομα. I trust Tropica ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, Εγω λέω:
1. Alternanthera reineckii ''roseafolia'' ('Pink') 2. Echinodorus cordifolius ''ovalis'' 3. Alternanthera reineckii ''lilacina'' ('Purple') 4. Microsorum pteropus 5. ????? 6. Bacopa caroliniana |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά αυτό το φυτό πως λέγεται ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το βλέπω για Anubias barteri var. barteri.
Αν δεν είναι αυτό είναι σίγουρα Anubia ...... κάτι. Ως πρώτο plant Index μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό http://www.tropica.com/plant_print.asp
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχεις δικιο ! Μάλον είναι Echinodorus subalatus |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση Φυτων | CASPER | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 23-09-05 16:44 |
αναγνωριση φυτων απο λιμνη | tolis_1234 | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 15-05-05 14:17 |
Αναγνωριση λαμπας φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-04-05 19:47 |
Αναγνωριση φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 20-03-05 23:34 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |