|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα....
Μετά από πολύ σκέψη και διάβασμα αποφάσισα να ξανα στήσω το 25λιτρο ενυδρειακι μου.. (ειναι οριακό το μέγεθος πιστεύω αλλα δυστυχώς το 60 λίτρο ειχε ενα ατύχημα στην μετακόμιση 😕 ![]() Έχω μερικές απορίες,μπορεί να φανούν λίγο χαζές αλλα σαν αρχάρια δικαιολογουμε 😛.. Μες στο ενυδρειο υπαρχει ενα φιλτρακι με σφουγγάρι και θερμοστάτης. Μπορω να ξεκινήσω το στρωσιμο πριν μπει το υπόστρωμα η οχι?? Επίσης έχω ενθουσιαστεί με την ιδεα του black water ..σκεφτομουν ξύλα mopani και τίποτα φύλλα catappa χωρίς φυτα ομως....ειναι ενταξει για μονομαχο? Ευχαριστώ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
βοηθεια για στησιμο μονομαχοενυδρειου | κωνσταντινος | Bettas | 49 | 07-08-14 14:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |