|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο, χαρά στο κουράγιο σου
![]() Πάντως απορώ πως υπάρχει ζωή στον Κηφισό, πέφτουν τόσα απόβλητα εκεί ![]() Τον έχουν σκίσει
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες φωτό
![]() Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση πρασινάδα εκεί ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε Γιώργο ευτιχως είσαι και εσύ και βλέπουμε και λίγο. φύση.
κάπου την έχω δει αυτή την μπλουζα ![]() ΥΓ Τάκη το ψάρι στην φώτο αθερινα ήταν καποτε ![]() ![]() πλάκα πλάκα οι βόλτες στην φύση έχουν αξία ανεκτίμητη. και πάλι μπραβο και ευχαριστουμε
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Γιωργη!!
Δεν μπορεις να κατσεις στα αυγα σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πεστο ψεματα
![]() περιμενε να δεις τι ξυλα εχω βρει για το ενυδρειο ![]() την επομενη βδομαδα θα τη συνεχισω τη διαδρομη γιατι σημερα δεν ηθελα να κουραστω παρα πολυ,μια μερα ρεπο ειχα ![]() τα τσιμεντενια καναλια που φαινονται εναι στον κομβο της μεταμορφωσης. τα πιο ωραια ειναι απο κει και μετα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο ωραια κομματια βρισκεις εκει
![]() Ειχα γεμισει τον τοπο σε καποια φαση με ξυλα που μαζευα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
update.
τυχαινει να μενει η κοπελα μου εκει απεναντι απτο ποταμι και σημερα το βραδι που περασα,πετυχα εναν ασβο! ![]() ειχε βγει στην πλαγια πανω απτο ποταμι(ειναι αποτομη η ακτη σεκεινο το σημειο) και περπαταγε κατα μηκος,παραλληλα με το ποταμι.επαθα πλακα.μιλαμε το μερος ειναι μεσα στην αθηνα ![]() κοντεψα να σκασω που δεν ειχα τη φωτογραφικη μαζι μου!!! τωρα που τον ειδα θα ξαναπαω να τον πετυχω για φωτογραφιση. καθε βραδι θα βγαινει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η φύση αντιστέκεται!
*ελπίζω η κοπέλα να φοράει μικρό νούμερο παντόφλα...ενυδρεία, ορειβασία, ποτάμια, ασβοί.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε κλεο,μεγαλο φοραει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει και γω Γιωργο αλεπουδες,σκατζοχοιρους..Κοιτα να γινουμε γειτονες αχαχχαχαχχα
|
||||
|
||||
![]()
καλα θαναι μπιλ,αλλα πεφτεις λιγο μακρια στη σαμο
![]() εχεις καμια σχεση με νεα φιλαδελφεια? |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχ ναι ρε φιλε ειμαι ΑΕΚτζης αχαχχαχαχχαχα ..βρε το σπιτι μου ειναι λιγο πιο πανω,διπλα στο ρεμα..κατεβαινω συχνα εκει κατω...εκει σου λεω βλεπω τα ζωντανα οταν ερχομαι..
|
||||
|
||||
![]()
αααα,δεν τα'ξερα αυτα
![]() παιζει και να γινουμε γειτονες τοτε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βολτα στον ημηττο | kgf12345 | Φωτογραφίες μελών | 9 | 07-01-15 00:59 |
βολτα στον καταρακτη της αθηνας.(πεντελη) | kgf12345 | Φωτογραφίες μελών | 24 | 23-04-14 16:35 |
Μια βολτα στο CretAquarium.. | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 8 | 12-04-12 21:30 |