|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα juwel rekord 600 έχω βάλει ένα ανεμιστηράκι μετά από τρύπημα του κουτιού.
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα αφού έχω κάνει με κολλητήρι και θερμοσυστελλόμενο τη σύνδεση 2 φορές. ![]() Το ενυδρείο είναι στην αδελφή μου ,πηγαίνω το δοκιμάζω το κλείνω το ανοίγω. Το αφήνω 1 ώρα σε λειτουργία και ξανά όλα μια χαρά. Γυρίζει η αδελφή μου μετά από 5 ημέρες σταματημένο και ξεκινάει παρά μόνο εάν του δώσεις ώθηση. Το τροφοδοτικό δεν δίνει αρκετό ρεύμα? Διότι ξέρω ότι στην αρχή τραβάνε περισσότερο ρεύμα ώστε να ξεκινήσουν. ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίγη βοήθεια παρακαλώ..! | ClownAnemonefish | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 23-03-11 13:13 |
Λίγη Βοήθεια! | kostvl18 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 22-03-09 00:05 |
Λίγη Βοήθεια Please! | Axairontas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-09-08 20:12 |
Λίγη βοήθεια.....! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-04-08 15:20 |
λίγη βοήθεια με τα φυτά. | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-03-08 23:54 |