|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να σας παρουσιασω το μεγαλο απο τα ενυδρεια μου.
Μαρκα Juwel καθαρα λιτρα στηλης νερου 120 διαστασεις 100Χ40Χ40 Φωτισμος 4Χ30W (προσφατα εγινε η αναβαθμιση, μεχρι τωρα ετρεχε με 2Χ30W) Φιλτρο Εheim Professionel ![]() Ψαρια: 1 ζευγαρι Fiermouth Cichlids 2 Pterophylum Scalare 13 Ροδοστομα 8 Corydoras Aenaus 1 Pterygoplichthys Gibbiceps 3 Yoyo Loach Φυτα: Κρυπτοκορινες Ανουμπιες Μικροσορουμ Βαλισνεριες Java moss διασπαρτο Εχω προβλημα με Μαυρη αλγη, και τωρα που εβαλα τις νεες λαμπες αρχισε και πρασινη χνουδωτη. Αρχισα να βαζω και λιγο λιπασμα, μεχρι τωρα δεν εβαζα καθολου. ![]() ![]() ![]() ![]() το νερο ειναι θολο επειδη το προηγουμενο βραδυ τα firemouth σκαβανε νεα φωλια! ![]() ![]() ![]() Οπως θα εχετε παρατηρησει το Aquascape μου εχει βγει χαμηλου υψομετρου, μεχρι την μεση φτανουν τα φυτα.Αυτο προεκυψε επειδη μερικα stemplants που δοκιμασα δεν καταφεραν να αναπτυχθουν. Γενικα το ενυδρειο δεν εχει το μεγιστο της φροντιδας που του αξιζει επειδη ειναι στην δουλεια και δεν εχω χρονο. Δηλαδη παραμελω τις αλλαγες και δεν λιπαινω. Τωρα φτιαχνω και ενα φιλτρο αμμου για ακομη πιο παραμελλημενες αλλαγες νερου! Οτι προτασεις εχετε, και ερωτησεις, τις ακουω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |