|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα σήμερα το SUNSUN-HW504A για να ενισχύσω τη δύσκολη δουλειά του εσωτερικού φίλτρου του Juwel Rio 125 που έχω.
Το φίλτρο έχει τέσσερα καλάθια για υλικά. Στον πάτο κάθε καλαθιού έχει ένα λεπτό ενυδρειακό βαμβάκι. Σκόπευα να ενώσω τις 4 λεπτές στρώσεις βαμβακιού και να τις τοποθετήσω στο τελευταίο καλάθι που είναι στον πάτο(όπως καταλαβαίνω από εκεί εισέρχεται το νερό στο φίλτρο) και τα υπόλοιπα 3 καλάθια να τα γεμίσω ελαφρόπετρα. Είναι λογική αυτή η διάταξη ή πρέπει να τοποθετήσω και κάποιο σφουγγάρι ή ακόμα και να μοιράσω τους υαλοβάμβακες στα καλάθια με την ελαφρόπετρα? Όπως καταλαβαίνετε κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη γιατί είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ εξωτερικό φίλτρο και δεν ξέρω που μου παν τα 4 ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διάταξη υλικών εξωτερικου φίλτρου. | aquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-09 12:58 |
διάταξη υλικών | k. konstantinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-04-08 18:29 |
Διάταξη Υλικών με χρήση ψιλής τύρφης | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-04-08 14:36 |
Διάταξη υλικών σε εξωτερικό EHEIM | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-05 18:03 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |