|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι απο μενα!συγνωμη αν σας εχω ζαλισει απλα με το φορουμ εχω βρει την υγεια μου γτ ειναι πολλοι γνωστες του χομπι και βρισκω αμεσως λυσεις στα προβληματα μου..στο wave 26 που εχω εχει μεσα red cherry zebra snail ramshorn και 1 apple snail.ενα zebra ειναι 1 μερα κατω στο υποστρωμα και πηγα να το βγαλω γτ λογικα πεθανε.ειδα ομως 2 πραγματακια σαν βδελλες μεσα!τι ειναι αυτα;ευχαριστω προκαταβολικα..
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Βρωμαει; αν βρωμαει, πεθανε..
Πλαναρια νομιζω ειναι , αν μαζευτικαν πανω του ,λογικα πεθανε και πηγαν να το φανε. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να το ξαναβαλεις πισω
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα πλαναρια μπορουν να προκαλεσουν προβλημα στα υπολοιπα ζωντανα;
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Διαβασα αρθρα σε site και γραφουν πολλοι οτι χρησιμοποιουν panacur αλλα σκοτωνει τα σαλιγκαρια..αλλοι βαζουν παγιδα με μπουκαλι κομμενο ομως εχω που εχω και γαριδες δεν θα μπουν μεσα; Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλεξανδρος Χανια : 03-06-16 στις 06:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βάλεις Panacur ξεχνας και το Zebra, ακόμα και μετά από 8 μήνες
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν κανουν κακο ,περαν του αισθητικου..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος apple snail | lospci | Σαλιγκάρια | 2 | 25-03-13 10:14 |
θανατος apple snail | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 27-07-11 08:14 |
Zebra nerite snail | Koninos | Σαλιγκάρια | 8 | 02-02-11 23:08 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |