|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει βαλει κανεις ξερο φυλλο Μανόλιας (αντι για catappa ή πλατανοφυλλο) ως συμπληρωμα στη διατροφη τους?
Παρατηρησεις?
|
||||
|
||||
![]()
Τα φύλλα Magnolia είναι απολύτως ασφαλή αν το δέντρο δεν είναι ψεκασμένο, και έχουν αρκετό φαγητό/διαρκούν περισσότερο
|
||||
|
||||
![]()
για μενα τα καλυτερα φυλλα σε συγκριση με πλατανου, βελανιδιας, banana και catappa leaves που εχω χρησιμοποιησει.
|
||||
|
||||
![]()
Και που τα βρίσκουμε τα συγκεκριμένα φύλλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μανολια σπιτι μου πεντακαθαρη.Να κοψω μερικα φυλλα και να τα βαλω στον ηλιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
OK ευχαριστω.
Οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε ξερα φυλλα για ενυδρειο, συμφωνω. Τα εχω χρησιμοποιησει κατα κορον σε τροπικα Blackwater ενυδρεια. Σαν τροφη για γαριδες, δεν τα εχω για καποιο ανεξηγητο λογο, δοκιμασει. Μαλλον γιατι ξεχναγα να ανοιξω θεμα να ρωτησω. ![]() Παράθεση:
Εχω διαβασει οτι αν κοπουν πρασινα, δεν γινεται οτι πρεπει να γινει τελος παντων στο φυλλο, οπως οταν γινεται με φυσιολογικο τροπο η ξηρανση του, για να ειναι χρησιμο. ------------------------- Αγοραζεις ενα φυτο, απο φυτωριο. Ειναι φανταστικο φυτο και κανει κατι τεραστια πανεμορφα μπουμπουκια. Τωρα ειναι ετοιμα να ανοιξουν. Να θυμηθω να βγαλω καμια φωτο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-05-16 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη την εχω στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου-ειναι δεντρο μεγαλο,φοβαμαι τα φυλλα που πεφτουν μην εχουν παει σκυλια,γατια
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σκυλια και τα γατια δεν κανουν τιποτα κακο. οργανικες ουσιες αφηνουν. τα φυτοφαρμακα και τα εντομοκτονα να φοβασαι. αν δεν εχεις τετοια δεν εχεις θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Πανο! Απο φαρμακα τιποτα.Δικια μου ειναι η μανολια.Εγω την προσεχω.Σκετο νερακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεπλυμα καλο να φυγουν τυχων κουτσουλιες κλπ και ειναι ΟΚ
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σπυρο! Κατι τελευταιο.Το αφηνω μεσα οσες μερες μεχρι να φαγωθει ή το βγαζω
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βαζεις και το ξεχνας
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα σας! Απο χτες εχω βαλει ενα φυλλο μανολιας αλλα δεν το εχουν ακουμπησει ακομα ουτε γαριδες ουτε σαλιγγαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να αρχισει η διαδικασια της αποσύνθεσης ώστε να σχηματιστεί το βιοφιλμ αυτό που θελουν οι γαριδες.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα καταπα | nikos93 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-06-13 15:42 |
χωμα στα φυλλα | akis&nikol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-05-11 11:00 |
φυλλα catappa? | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 11-08-10 11:40 |
Φυκια??? | Nikos! | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 25-12-08 22:19 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |