|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα πήγα απο olympia 3p firefighting και μου γέμισαν 2κιλη μπουκάλα με 4 ευρώ.
Και μέσα σε 3 λεπτά είμουνα έτοιμος, πάρα πολυ ικανοποιημένος! Το έγραψα μήπως κάποιος ψάχνεται για τιμές. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε!καλα παιδια στην olympia3p και ο υιος και ο μπαμπας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι χαβαλετζήδες και πολυ φιλικοί!
![]() Οταν μου 'πε στο τηλ. 4 ευρώ υπέθεσα 4 ευρώ το λίτρο και λέω λες... Μια χαρα!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη τιμη. Με κομπρεσερ στη γεμισε υποθετω.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, πρώτη φορά γέμισα απο την αγορά της. (μεταχειρισμένη)
Γιατί γίνεται κι αλλιώς? Εννοώ οτι δεν είναι σωστό αυτο το γέμισμα?
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο τη γεμίζουν και αλλού, και με κομπρεσέρ πάντα
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είναι και ο μπαμπάς και ο υιός
![]() τα πήρα όλα από εκεί και την γεμίζω όποτε αδειάζει στους ίδιους , είμαι πλήρως ικανοποιημένος και από εξοπλισμό και από εξυπηρέτηση ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως Θεσσαλονικη υπαρχει θεμα. Τα πρωτα μου γεμισματα τα πληρωσα 10¤ και το γεμισμα δεν εγινε με κομπρεσερ αλλα απο μεγαλυτερη μπουκαλα. Ενας ειναι μεσα στην πολη που γεμιζει επιτοπου και το εκμεταλλευται. Ευτυχως βρηκα πλεον καλη εταιρια λιγο εξω απο Θεσσαλονικη που γεμιζω με κομπρεσερ λιγο κατω απο 6¤.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδώ υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός και είναι καλύτερα τα πράγματα
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τι να πουνε τα παιδια που μενουν σε μικροτερες πολεις!
|
||||
|
||||
![]()
4 ευρώ για την φιάλη των 2 λίτρων προ δεκαπενθημέρου μου πήραν και εμένα στην Formula στον Αλιμο. Κι εκεί το γέμισμα το κάνουν την ίδια στιγμή.
Γενικά τις τιμές τις έχουν ρίξει τον τελευταίο χρόνο... |
|
|||
|
|||
![]()
25 ευρω στη Θηβα για δικιλη μπουκαλα ειναι καλα?
πλεον (τωρα που εχω 4 μπουκαλες) κατεβαινω Αθηνα, γεμιζω με διοξειδιο, κανω και τη βολτα μου βλεπω και κανα φιλο και το βραδυ επιστροφη. olympia.gr πηγαινω και εγω με τις τιμες που αναφερατε παραπανω. |
|
||||
|
||||
![]()
με 25 παιρνεις καινούρια μπουκάλα γεμάτη, όχι γέμισμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είδα το 25 ευρώ και έπαθα ενα μικρό σοκ!
![]() Οπουδήποτε θα είναι καλύτερα απο εκει στην Θήβα.. Πριν ξεκινήσεις έχε υπ'οψιν τα ωράρια! Ναι, πάντως ισχύει όσο υπάρχει ανταγωνισμός δεν υπάρχει εκμετάλευση. Αλλιώς θα πρεπε να μπουμε με τα καλάσνικοφ.. ![]() ![]() ![]() χαχαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουίσκυ να την γέμισαν οι απατεώνες, λιγότερο θα κόστιζε!!! Δεν πάμε καλά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγόμωση μπουκάλας co2, πότε πρέπει να γίνεται? | el.stel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-12-10 16:15 |
Αναγόμωση φιάλης διοξειδίου του άνθρακα | Dimsand66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 16-07-07 23:26 |
Αναγόμωση CO2 | nkarvounis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 30-04-04 12:34 |