|
|||
|
|||
![]()
Απο περυσι ενας ξαδερφος μου που παει στο κυνηγι, μου εχει πει για την υπαρξη ψαριων σε μια τοποθεσια ορεινου χειμαρρου στα ορεινα του νησιου.
Ο βιοτοπος στην ουσια αποτελειται απο ενα ποταμακι-χειμαρρο στα 600-700 μ υψομετρο που δημιουργει μικρες λιμνες που δεν στερευουν το καλοκαιρι. Εκει μεσα κατα καιρους παρατηρει πολλα ψαρακια 6-10 εκ, χρωματος καφετι με χρυσες ανταυγειες. ΔΕΝ ειναι σιγουρα κουνουποψαρα μιας και η περιγραφη του, αλλα και μια φωτο που μου εστειλε χτες με το κινητο, δειχνει οτι προκειται για κατι αλλο..Εκεινος λεει οτι μοιαζουν σαν μικρα κεφαλοπουλα. Η ιδιομορφια του νησιου ειναι οτι επειδη ηταν συνδεδεμενο καποτε με την τουρκικη στερια,φιλοξενει πολλα ασιατικα ειδη ζωων, φυτων , ερπετων και εντομων. Το Γκιζανι ξερουμε οτι υπαρχει και στην Τουρκια αρα η σκεψη μου ειναι ...λες? Δεν παει ο νους μου σε κατι αλλο.. Τον αλλο μηνα που θα κατεβω στο νησι θα προσπαθησω να πιασω μερικα και να τα φωτογραφισω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yφαλμυρος βιοτοπος απο την Σαμο | Raven | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 8 | 24-07-10 19:28 |
γκιζανι | fishme1 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 16-04-10 14:12 |
Γκιζανι | jimfytakis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 19-10-07 19:04 |