|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...
Και εκεί που γκρίνιαζα οτι η γκαπίνα μου ήταν φούσκα και δεν γεννούσε, σήμερα στις 2 παρατήρησα κάτι περίεργο να προεξέχει...ήταν μια ουρά! :eek: Τελικά μέχρι τώρα έχει βγάλει 6 εκ των οποίων τα 5 είναι εν ζωή και απολαμβάνουν την προστασία του κερατόφυλλου-το 1 το καταβρόχθησε μια θηλυκιά μπροστά στα μάτια μου! Αύριο πρωι πρωι θα πάω να αγοράσω ένα μικρο ενυδρειάκι για να μπουν μέσα ή τα μωρά ή τα ενήλικα γκάπι... Ερώτηση: ποσο καιρό πρεπει να κάνω υπομονή μέχρι τα γκαπάκια να φτάσουν σε μήκος μη φαγώσιμο; ![]() ![]() Εχω και φωτο αλλα θολή. Θα προσπαθήσω να την ανεβάσω. Σήμερα θα το γιορτάσω ![]()
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 06-10-05 στις 21:55 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ (για γκάπι) | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 12-02-10 20:29 |
Γέννα ballon molly | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Ζωοτόκα | 5 | 13-03-08 21:36 |
...45 ημέρες αργότερα, και η πρώτη γέννα!!!! | mmbuna | Malawi | 4 | 22-05-05 23:39 |
Γέννα Apple Snails | Christodoulos Diamantidis | Σαλιγκάρια | 3 | 05-05-05 20:39 |