|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα
Προγραμματίζω αν όλα πάνε καλά αγορά νέου ενυδρείου 450L και χρειάζομαι εξωτερικό φίλτρο που εκτός της βιολογίας θα μπορώ να έχω και τύρφη ή/και άνθρακα. Προτεραιοτητα ειναι: α. Επαρκης κυκλοφορια νερου β. Επαρκης χωρος για μηχανικη φιλτρανση και βιολογια γ. Ευκολια ανοιγματος για αλλαγης τυρφης + καθαρισμο δ. Watt λειτουργιας & κοστος αγορας Για την κυκλοφορία νερού χρειάζομαι απ' όσο γνωρίζω 4 φορές τα λίτρα αλλά πολλά φίλτρα λένε πχ για 400 λίτρα ενυδρείο και έχουν κυκλοφορία 900-1000 λ ανά ώρα. Τι ακριβώς ισχύει? Επίσης, υπάρχει κάποιος κανόνας ως προς την ποσότητα siporax? Τάκη, να βάλω ελαφρόπετρα, είναι σίγουρα το ίδιο? Εχω δει κατι φτηνα Dophin και Sun Sun, δεν ξερω αν αξιζουν... Έχω όμως ένα fluval 206 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (αν εξαιρέσουμε το τρομπαρισμα) και ίσως να το χρησιμοποίησω σαν 2ο φίλτρο αποκλειστικά για τύρφη+ζεόλιθο+άνθρακα. Παρακαλώ για τα φώτα σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Πρόταση εξωτερικού φίλτρου για 135 λίτρα | afrodite | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 04-05-06 15:41 |