|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα το juwel rekord 600 για την αδελφή μου . Δεν το έχω παραλάβει και όλα πρέπει να γίνουν αύριο την τελευταία μέρα που θα είμαι Θεσσαλονίκη .
Βγάζω πράσινο και μαύρο σφουγγάρι και βάζω σε ένα ενυδρειακό δίχτυ στη θέση τους το δίκιο μου από στρωμένο ενυδρείο substrat pro . Περίπου 600 ml υπολόγισα θα χρειαστώ. Νέα σειρά από πάνω προς τα κάτω : ενυδρειακό βαμβάκι , substrat pro, μπλε σφουγγάρι ( λεπτούς πόρους έιδα το έχει). Αντικαθιστώ την απώλεια στο δίκιο μου φίλτρο με χύμα siporax.το φίλτρο μου είναι eheim Eco pro 300 me 2.8 lt υλικό από πάνω προς τα κάτω substrat pro ,biomech, mech pro σε 3 ίδια καλαθάκια. Λετέ να ανεβάσω τίποτα αμμωνία εάν του βγάλω 600 ml υλικα μόνο με 3 ραμιρεζι,6 καρδινάλιος ,125 λίτρα φυτεμένα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Rekord 600 | tnaforce | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-02-11 09:12 |
Αλλαγή υλικών φίλτρου | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-11 00:19 |
Αλλαγή λάμπας σε jewel Rekord 60 | mezedakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 22-12-10 12:03 |
Προτάσεις για ενυδρείο Juwel Rekord 60. | Kisifer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 29-05-08 16:48 |