|
||||
|
||||
![]()
την καλησπερα μου σε ολους
μετα απο παροτρυνση του Νικου(voas) αποφασισα να κανω και εγω την παρουσιαση του ενυδρειου μου που συνεχως την ανεβαλα λογω μη υπαρξης καλης φωτογραφικης μηχανης αφου ομως δεν υπαρχει προς το παρον (και αρκετο μελλον οπως παμε ) τετοια προοπτικη θα αρκεστειτε με τα υπαρχοντα μεσα συχγωροντας τον φωτογραφο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Είδος ενυδρείου: reef Τύπος ενυδρείου -διαστάσεις: γυαλί (τριγωνικο 120-85-85 υψος 70) Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο: ενα χρονο και κατι Συνολικά λίτρα: 300 το βασικο 60 το sub Sump (ναι/όχι): ναι Skimmer: TMC V2 1500 Φωτισμός: LED 80 X 3 WATT Κυκλοφορία: JEBAO rw 8 , 2 x tunze 6045 Υπόλοιπος εξοπλισμός (πχ όζον, UV κλπ): ¶λλες πληροφορίες: (πχ ύπαρξη refugium, chaeto, DSB, algae scrubber κλπ):chaeto στο sub , ανθρακας σε εξ. φιλτρο , αντιφωσφορος σε ριακτορα Ρουτίνες συντήρησης (αλλαγές νερού, πρόσθετα κλπ):αλλαγες νερου 50λ/εβδομαδα με TROPIC MARIN PRO ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Ιχθύες(είδη και αριθμός):Paracanthurus hepatus, Zebrasoma scopas, Acanthurus pyroferus, Synchiropus splendidus, Centropyge flavicauda, ζευγαρι Amphiprion ocellaris, Labroides dimidiatus, Ασπόνδυλα(είδη και αριθμός): 2 x Lysmata amboinensis , 2 x Lysmata wurdemanni , Mithraculus sculptus , Rock Flower Anemone , 3 x Feather Duster Worm , Κοράλλια(είδη και αριθμός):sps,lps,soft Soft corals: Capnella , Tree Coral , Starburst Polyp , Xenia , Ricordea , Hairy Mushroom ,Giant Mushroom , zoanthus LPS: Caulastrea , Euphyllia , Acanthastrea , Bubble Coral , Tubastrea , Blastomussa , Duncanopsammia SPS: Montipora digitata , Montipora plate green , Montipora plate pink , Montipora Tyree undata , montipora spongodes , Acropora , Porites , Pocillopora pink , Pocillopora green , Pocillopora blue Ρουτίνες συντήρησης ιχθύων-κοραλλιών (τάισμα, πρόσθετα, αναπαραγωγή,fraging): ταισμα ψαριων 3 φορες την μερα με παραλλαγες (omega one natural protein formula ,ocean nutrition brine shrimp plus flakes, ocean nutrition spirulina flakes , omega one super veggie, artemia κατεψυγμενη ) , στα κοραλλια target feeding οπου απαιτειται ,μια φορα την μερα tropic marin pro-coralzooton ,artemia κατεψυγμενη Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι):ναι Ρουτίνα δόσεων( πόσο και πόσες φόρες την ήμερα): Ca:35 ml Mg:25 ml KH:50 ml Strodium: - Iodium: - Elements: AF AMINO MIX (μερα παρα μερα) , phytoplankton , Aquaforest Reef Mineral Salt 25ml/day ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ : οι μερτισεις γινονται με τεστ της Salifert Αλατότητα: 1024 PH: 8,2 KH: 8,3 ΝΗ3/NH4: - εχω πολυ καιρο να κανω ΝΟ2: - εχω πολυ καιρο να κανω ΝΟ3: - εχω πολυ καιρο να κανω PO4: - εχω πολυ καιρο να κανω Ca: 425 (ειμαι ακομα στην ρυθμηση του ) Mg: 1380 Θερμοκρασία: 25-25,5 τον χειμωνα , 25,5-26 ανοιξη/φθινοπωρο , 27 καλοκαιρι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |