|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
![]() 1. είναι προτιμότερο ένα έτοιμο ενυδρείο με την αντλία του και την λάμπα του ή ένα φτιαγμένο από επαγγελματία τζαμά (να δώσω εγώ τις διαστάσεις και να μου προσθέσει και θέση για λάμπα); 2. το έτοιμο ενυδρείο που έχω βρει (από κατάστημα σχετικών ειδών) έχει μια πλαστική βάση με τέσσερα ποδαράκια. Θέλω να βάλω φελιζόρ στον πάτο- περίπου 0,5 εκατοστά, σωστά; -οπότε τι κάνω, το βγάζω; είναι επικίνδυνο να το αφήσω χωρίς την βάση; αλλιώς πώς θα μπει το φελιζόρ; 3. η βάση/επιπλο που έχετε χρησιμοποιήσει τι ακριβώς είναι; ένα απλό τραπεζάκι κάνει; 4. πόσο ακριβός είναι ένας ψηφιακός χρονοδιακόπτης φωτός; 5. θέλω να βάλω φυτά- χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φως και φροντίδα -τι χώμα να χρησιμοποιήσω; 6. βλέπω διάφορα ονόματα ψαριών, υπάρχουν κάπου φωτογραφίες με τα απλά ονόματά τους και όχι τα επιστημονικά; πχ. black molly, guppy κτλ 7. έχω βρει 3-4 πέτρες από την θάλασσα, πώς πρέπει να τις καθαρίσω για να τις βάλω ως ντεκόρ στο ενυδρείο μου; 8. γνωρίζετε προμηθευτές ψαριών και φυτών καλής κατάστασης; μπορώ να έχω κάποια ονόματα; ή να προτιμήσω το κατάστημα της γειτονιάς μου που ήδη με γνωρίζει αν και τα φυτά του δείχνουν λίγο ταλαιπωρημένα; Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες συμβουλές σας! Και μια απορία: οι ιδιοκτήτες ενυδρείων πάνε διακοπές; αν ναι, τι κανετε με τα ψαρια; εκτός και αν τους αρέσουν τα ελληνικά νησιά! Κωνσταντίνα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|