|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι πληροφορίες εχουμε γι αυτο το φυτό?το χει χρησιμοποιήσει κανένας?Το σκέφτομαι για χαλί σε γαρυδοενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρήκε σε πετ σοπ ή θα πάρεις απο εξωτερικό? |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑΙΟ ΦΥΤΑΚΙ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
2 φορες εχω δοκιμασει και εχω αποτυχει!:-!Αν τα καταφερεις θα ηθελα να μαθω πως.Μονο σε emmersed μορφη μου πηγε.
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ειναι υδροφιλο και οχι υδροβιο οπως και η star moss
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσυ την εχεις χρησιμοποιήσει και σου πέτυχε;
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φωτο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτιμω να ακουσεις την αποψη του Δημήτρη, ότι δυο φορες δεν τα καταφερε με το συγκεκριμένο φυτο (την εμπειρια την εχει ετσι κι αλλιως) Αν την βρισκεις κι ακριβά...ενας λογος παραπανω |
|
||||
|
||||
![]()
Και η riccardia να ξερεις ειναι τρομακτικη σε απαιτησεις φωτισμου,θελει μαλακο νερο και λιπανση.Επισης αφου σου ειπα ολα τ'αλλα φουλ co2!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω για την βοήθεια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fissidens / plagiomnium | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-12-09 01:24 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |