|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αταχωρήθηκε*Σήμερα, 06:27
καλημερα σε ολους... θα ηθελα μια βοηθεια!! εχω ενα 300αρι γλυκο το οποιο για ασχετους λογους θα ξεστησω (οπως εχετε δει κ σε αγγελια μου)!! μολις τελειωσω τις εργασιες που θελω να κανω φυσικα κ θα ξαναστησω ενυδρειο!! απλα (αν κ ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα καλυτερα τωρα για να ριξω κ λιγο διαβασμα) θελω να ρωτησω τις γνωμες σας...: να κρατησω το 300αρι μου κ να το ξανακανω γλυκο νερο φυτεμενο οπως το ειχα (κ ομολογω οτι παντα τετοιο ειχα κ μ'αρεσει πολυ)!! να το δωσω κ να παρω ενα αρκετα μικροτερο κ να το κανω θαλασσινο;;περιπου τι κοστος ανα λιτρο εχουν τα θαλασσινα;;εχω διαβασει καποια αρθρα αλλα θελω τις αποψεις σας!! η να κρατησω το 300αρι κ...να το κανω αυτο θαλασσινο;;το πιο πιθανο ειναι να δηλωσω πτωχευση βεβαια αλλα αλλο αυτο!! περιμενω τις απαντησεις γνωμες σας... ευχαριστω...* |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια στην επιλογη λαμπων | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-03-11 19:40 |
βοηθεια στην επιλογη φιλτρου | prospathw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-01-11 15:32 |
Μια βοηθεια στην επιλογη.. ειναι πολλα... | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 69 | 05-01-11 14:37 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |