|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!ακουστε έχω το rio 180 της juwel είναι κοινωνικο με εύκολα φυτα!έχει 2x45 Τ5 High lite juwel (λευκές της δικές του).+ ότι έχω βάλει ανακλαστηρες.η φωτοπεριοδο ειναι 8 ωρες 18:30 με 1:30.Διάβασα τον οδηγώ διάγνωσης προβλημάτων φυτών και τα συμπτώματα που έχω απο ότι διάβασα είναι ο ανεπαρκής φωτισμός.τι λαμπα η λάμπες να βάλω?καπια ροζ?????????μου είχαν πει για grolux και daylight αλλα νομίζω ότι αυτές είναι Τ8.παρακαλω κάποιος έμπειρος ας μου δώσει τα φώτα του ευχαριστω πολλή!!!!!!!!!!
------------------------- Κανένας;;;;;;;;;;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 25-06-14 στις 02:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβαθμιση Φωτιστικου | sonic | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 22-12-13 10:06 |
Κατασκευη led φωτιστικου | clooyn | Φωτισμός | 50 | 08-03-13 00:55 |
Επιλογη φωτιστικου | chrisvari | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-02-13 22:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ!!! | panoss77 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-10-12 17:31 |