|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα αλλαγη νερού και παρατήρησα οτι οι γαριδες άρχισαν να κοπανιουνται σαν τρελές!!συνδυασα τα γεγονότα και νομιζω οτι έπαθα αυτο που έπαθε κι ενα μελος πριν λιγο καιρο που ειχε ψεκάσει το σκυλο του κι έχασε τις γαριδες του.Φιλοξενω αυτές τις μέρες έναν σκυλο μιας ξαδερφης μου ο οποίος ειναι ψεκασμένος στην ράχη με φάρμακο.Επλυνα τα χέρια μου καλα πριν την αλλαγη αλλα μάλλον εγινε η ζημιά.Οσο περνάει η ωρα χάνω κι άλλες.Εχω στείλει να μου πάρουν ενεργό άνθρακα.Τι κανω τωρα;Νερο δεν εχω αλλαγής οποτε βάζω σε καινουριο αντί χλώριο και άνθρακα και αλλάζω νερο κατευθείαν;
![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |
δηλητηριαση?απο τι? | ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΓΙΑΓΤΖΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-01-10 13:21 |
Τραγωδια...δηλητηριαση των ψαριων απο CO2 | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-04 01:03 |
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ!!! | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 31-01-04 03:31 |