|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη του νέου μου ενυδρείου!!
![]() ![]() Μέχρι στιγμής έχει αγοραστεί σχεδόν όλος ο εξοπλισμός... Σιγά σιγά θα φτιαχτεί και το sump, το main tank, και θα επενδυθεί με ξύλο η βάση... Ιδού λοιπόν η βάση... Έχει 1,60 μήκος, 50 φάρδος και 80 ύψος... η βάση είναι από 4χ4 (2 χιλιοστών) κοιλοδοκό Αφού τρύφτηκε πάρα πολύ καλά με ένα ψιλό γυαλόχαρτο για να φύγουν οι σκουριές, περάστηκε 3 χέρια hamerite καφέ χρώματος. ![]() Τα ποδαράκια που μπήκαν για να αλφαδιαστεί τέλεια!! ![]() Και το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ![]() ![]() Εν καιρό και τα υπόλοιπα λοιπόν, με "καυτές" φωτό!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλθει να μας τρελανεις τελικα...ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλος πολιτης λοιπον...
![]() Πολυ στα "βαθια" μπηκες.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει πλήρης φωτορεπορτάζ σε λιγο καιρο!!
Να 'σαι καλα!! Θα φέρω τα "βαθιά" στο σαλόνι μου!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε φιλε περιμενουμε φωτο
απο φως τι εχεις σκεφτει?
|
||||
|
||||
![]()
αν και ειμαι υπο σκέψεις ακομη μαλλον σε Τ5 θα παω..
εκτος αν βγει κατα παρα πολυ δυνατο μεχρι να το στήσω.. ειδωμεν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτος που εφτιαξε τη βαση ειναι ΜΑΣΤΩΡΑΣ ....
Οι γωνιες ειναι μια λεπτομερια που δεν βαζουν οι περισσοτεροι . Η αντοχη της βασης σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη των ιδιων διαστασεων ειναι κλασης ανωτερη ![]() Σου ευχομαι τα καλυτερα . |
|
||||
|
||||
![]()
Neoklis The mastoras άντε άργησες . σου εύχομαι το καλύτερο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια παιδια!!
![]() Ο μάστορας που έκανε την βάση, έκανε καλή δουλειά... και κάποιες άλλες λεπτομέρεις που δεν φαίνεται στην φωτό αλλά που μετράνε πολλα +++ στην σταθερότητα της... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Νεοκλή, καλός πολίτης και καλή επιτυχία με το νέο σου ενυδρείο. Πάντως άρχισες πολύ προσεκτικά.
Η φωτό ακόμη και του διαλυτικού, σημαίνει πολύ μεράκι και να περιμένουμε πλήρες φωτορεπορτάζ - μάθημα, έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνησες φουριόζος! Καλός πολίτης και καλή αρχή!
Να ρωτήσω μόνο γιατί δεν έβαλες και ένα σίδερο και κάτω στη μέση, ώστε να μπορεί να μπει βάση και να πατήσει το sump; Θα κάνεις κάτι άλλο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρολα αυτα....πολυ καλη κατασκευη φαινεται....συγχαρητηρια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν έχει κανένα πρόβλημα κι έτσι πίστεψε με...!!! ![]() Παράθεση:
Αυτό εννοούσα πιο πάνω που είπα ότι δεν φαίνεται στις φωτό... Παρόλα αυτά με αυτες τις γωνιες "μεταδίδεται" (αν το λεω καλα) καλύτερα το βάρος στα πόδια... Αυτα ειναι λόγια ενός πολύ καλού φίλου μηχανικού... σε ευχαριστώ πολυ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αντε επιτελους!!!
![]() αναμενουμε τη συνεχεια... ![]() καλη ευκολια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλός πολίτης και καλή συνέχεια με το reef σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ξεκινήσουμε λοπόν με τον εξοπλισμο..
![]() Μέχρι τώρα (εκτός από το φωτιστικό) έχει συγκεντρωθεί όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός.. κάποια υπήρχαν από το προηγούμενο, κάποια αλλα (τα περισσότερα) αγοραστηκαν... Σκίμμερ, αντλίες επιστροφής, κυκολοφοριτές, A/O, αυτόματη αναπλήρωση, αυτόματη λίπανση,αλάτια,ανθρακας,αντιφώσφωρος, κα..... Φτανουν όμως τα λόγια... Skimmer Atb!! ![]() ![]() ![]() ![]() Και η αντλία του.. ![]() Τελείως αθόρυβη!! ![]() Αντλίες επιστροφής Eheim Compact 3000 (x2) ![]() Αντίστροφη Όσμωση Οικολογική με 2 μεμβρανες και Di unit και tds meter ![]() ![]() ![]() ![]() Ρεφρακτόμετρο sybon ![]() ![]() ------------------------- (συνέχεια) Μέσα στο ενυδρείο την κυκλοφορία (εκτός απο τις αντλίες επιστροφής) θα αναλάβουν 2 Vortech MP20!!! ![]() ![]() Αναπλήρωση νερού της Aqualight με αντλιάκι Tunze ![]() Οι αντάπτορες Φ40-50 ![]() Οι βάνες ![]() ![]() Και ότι χρειάζομαι για τα durso ![]() ![]() Αυτά μέχρι τώρα... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 02-06-10 στις 11:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οργανωμενο το "εγκλημα"
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σειρά έχει το sump. Οι διαστάσεις 90*40*45
![]() Μια πρόβα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε μαστόρια , άντε με το καλώ και main tank
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι , ετσι..τρελα αγορια. Πειτε μου να σας βγαλω και μια μαυρη φασα για το Sump σαν αυτη που εχω βαλει στο ενυδρειο μου, να μην ειναι "γυμνο"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελεια!!!!
ολα τα πραγματα που εχεις ειναι ενα και ενα!!! πιστευω οτι το αποτελεσμα του ενυδρειου θα ειναι απιστευτο!!! με το καλο λοιπον! |
|
||||
|
||||
![]()
And the crash test...
Να πω επισης οτι στο μεσαιο διαμερισμα του sump μπηκα απο τις εξω μεριες μαυρο plexi για να μην φευγει το φως δεξια αριστερα που θα μπει για να φωτιζει τη chaeto... Και το ιδιο θα γίνει και στις μπροστινες και πίσω μεριές.... ![]() Και η βάση που εφτιαξα χθες για το skimmer για να ερθει στο σωστο υψος... ![]() Και για να την δοκιμασω εβαλα τον αδερφο μου να καθησει επανω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να πεταξω μια ιδεα???????????
στη βαση του σκιμμερ θα εβγαζα το κατω κομματι του πλαστικου και τα μεσαια ποδαλακια και θα το κανα cryptic zone...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ηταν η αρχικη ιδεα,αλλα....
![]() ..επειδη το βαρος του skimmer ειναι αρκετο, τα ποδαρακια ανοιγαν.... Για αυτο επρεπε να ενισχυθει με αλλο ενα κομματι απο κατω και τα ποδια στη μεση... Θα μπει ομως βραχος αναμεσα... δεν ειναι προβλημα αυτο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ιδεα και γιαυτο!!!
αν κοψεις αυτα που σου ειπα οντως θα κανεις κλιση...αλλα!!! αν αναμεσα στην βαση και στο σκιμμερ βαλεις ενα κομματι πλεξιγλας μαυρο για να μην περναει φως και κανεις αρκετες τρυπουλες πανω για να περνα νερο.....θα ενισχυσει την βαση,δεν θα κανει κουρμπα και θα ειναι cryptic zone μιας και δεν θα περνα φως λογω χρωμματος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Μάστορα! Πολύ μελετημένη δουλειά βλέπω κάνεις! Είναι πολύ δυνατό το team.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά είναι ενα εξαιρετικό ξεκίνημα πολύ καλά μελετημένο και διαβασμένο μέχρι το τέλος της κατασκευής του!!
Η συνέχεια??? τη βλέπω πολύ καυτή.... ![]() Keep up the great work Neoklis... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά πρειμένουμε και συνέχεια μην μας ξεχάσετε!!!
Αααα και να ρωτήσω τι σιλικόνη χρησιμοποιείτε για το κολλημα των τζαμιών?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
NEOklis...Play Reef!! | Neoklis | Reef | 59 | 05-12-08 19:21 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |