|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας κ απο εμενα.
Εχω ενα ενυδρειο τις HAILEA το οποιο "στρωνω"εδω κ 10 ημερες αλλα εχω δεσει με μπετονια σε ριζα μια anubia nana τις οποιας τα φυλλα εχουν αρχισει κ γινοντε καφε συν το γεγονος οτι εχουν γεμισει ασπρες "κλωστιτσες".Θα μπορουσατε να μ πειτε τι μπορει να συμβαινει? Εχω υποστρωμα απο χαλικι λευκο το οποιο το εχω πλυνει συμφωνα με τις υποδειξεις σας καθος επισεις εχω σταθερη φωτοπεριοδο 20-06 με λαμπα pl24w ασπρο-μπλε εχω προσθεσει σημερα 15m λιπασμα florena τις sera οπως μου ειπε ο υπαληλος απο το πετ που αγορασα το Ευχαριστω εκ των προτερων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας...!!! | pantelos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 19-02-11 22:13 |
τα φωτα σας! | ErnieBall | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-03-10 14:26 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |