|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω αγορασει 3-4 μικρα κομματια κερατοφυλλα.τα εχω αφησει στη επιφανεια του νερου αλλα επειδη το νερο δεν ειναι στασιμο λογο φιλτρου επιπλεουν προσ τη μια πλευρα του ενυδρειου με αποτελεσμα να μη μου αρεσει και πολυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,μπορείς να τα "φυτέψεις" στο υπόστρωμα θάβωντας την μία άκρη ωστε να έχουν φορά προς την επιφάνεια όπως όλα τα φυτά.Αλλος τρόπος είναι,εφόσον σου αρέσει να είναι στην επιφάνεια,είναι να χρησιμοποιήσεις δύο βεντουζες(1.50ε η συσκευασία των δύο)και πετονιά.Θα κολλήσεις της βεντούζες εσωτερικά της γυάλας π.χ. στο πίσω τζάμι και στο αριστερό πλαινό και θα της ενώσεις με την πετονιά έτσι ώστε αυτή(η πετονιά) να εφάπτετε σχεδόν με την επιφάνεια του νερού.Έτσι θα κρατάει περιορισμένο το ελέυθερο φυτό σου στο σημείο που θέλεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δέ κάνει τίποτα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
σωστα, θα σαπισει με τον καιρο..
μπορεις να το δεσεις με πετονια καπου.. ή σε βεντουζες ή σε καμια ριζα ή σε καποια πετρα.. αλλα οχι φυτεμα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια για τισ ιδεες
|
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτό το έχω σε εισαγωγικά...μπορείς να τα "φυτέψεις"
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ceratophyllum demersum??? | zak | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 25-09-09 01:09 |
Ceratophyllum demersum | mikele | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 20-03-07 18:00 |