|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αναζητώ κάποιο εύκολο φυτό που να έχει κατά το δυνατόν σκληρό και δυνατό ‘κορμό’ (κεντρικό βλαστό) ώστε να αντέχει και να μην πολύ-λυγίζει κάτω από τη ροή του νερού.
Για διάχυση του CO2 χρησιμοποιώ έναν κυκλοφορητή (αυτόν εδώ). Δίπλα (σε μικρή απόσταση) θέλω να φυτέψω κάποιο ψηλό φυτό (από αυτά που κάνουν για το πίσω μέρος του ενυδρείου) και δεν θέλω να μου το ‘ρουφά’. Έχω δοκιμάσει Hygrophila Difformis (ντοματιά), Hygrophila polysperma, rotala rotundifolia, stargrass (μακράν το χειρότερο απ’ όλα) και egeria densa (το καλύτερο - αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο ![]() Τί μου προτείνετε; Παράμετροι νερού: Ph = 7-7.5 Kh = 4-5 Gh = 8-10 Θερμοκρασία = 23-25°C Παροχή CO2 DIY γύρω στα 15ppm Φωτισμός: Χαμηλός |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιά από τα παρακάτω φυτά ΔΕΝ τρώει το χρυσόψαρο Calico | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα | 6 | 23-05-11 17:30 |
Εύκολο φυτό για κάλυψη επιφανειών;;; | Blaze94 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 02-05-11 15:32 |
cabomba caroliana εύκολο ή δύσκολο φυτό; | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-03-10 15:51 |
50 Λίτρα ενυδρείο ζωντανά φυτά-ποιά ψάρια | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 06-01-09 16:18 |
μελανοταινίες πολύ ψηλά... | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-04-06 19:04 |