|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας.
Όπως και πολύ άλλοι είμαι καινούργια στον τομέα των ενυδρειων και των ψαριών. Έχω ένα ενυδρείο 60l hailea με : Hl-BT Internal filter εσωτερικό ( λέει 380 l/h) Μια λάμπα Ένα θερμόμετρο αυτοκόλλητο Και τεστ 6 in 1 της tetra ( καρτελακια) Ακόμα ένα aqua safe της tetra Έχω μέσα στο ενυδρείο κόκκινα χαλίκια μικρά ( πιο μικρά από το στόμα του ψαριού μου ) Ενα πλαστικό φυτό. Το ενυδρείο μου λειτουργεί 12-13 μέρες. Το στρώσιμο το έκανα με βακτήρια του εμπορίου. Κάνω μετρήσεις κάθε μέρα. Έχω μέσα ένα κογκολεζο. Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις αλλά αρχικά θέλω να ρωτήσω κάθε Ποτέ να αλλάζω το 40 % του νερού ; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ | Ivanois | Χρυσόψαρα | 6 | 30-09-08 11:48 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |