|
![]() |
#1 |
κατάλληλο υπόστρωμα??
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπέρα!!!θέλω να ρωτήσω, για γκαπυ και γαρίδες,πιο είναι το κατάλληλο υπόστρωμα??αυτή τη στιγμή έχω χαλίκι..είναι καλό ή να πάρω χαλαζιακή άμμο ???
![]() |
|
Εμφανίσεις: 5597
|
|
||||
|
||||
![]()
Red cherries εχεις? Μια χαρα ειναι το χαλικι για γαριδες, παντως. Αρκει να μην ειναι ασβεστολιθικο για πιο απαιτητικα ειδη.
|
|||
|
|||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/images/themata/kies1.jpg
αυτό το χαλίκι έχω... δε γνωρίζω τι είναι... ![]() έχω red cherry και bamboo |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο μεγαλουτσικο το βλεπω. Αν και δεν ειχα ποτε τετοιο χαλικι, εχω την αισθηση οτι θα παγιδευονται πολυ ευκολα υπολειμματα τροφης στο υποστρωμα, τα οποια θα ειναι δυσκολα να αφαιρεθουν ακομα και με σκουπα βυθου.
|
|||
|
|||
![]()
πιστεύω πως έτσι γίνετε...
![]() λόγου του οτι η άμμος είναι αγορασμένη λέω να τη βάλω...ποια είναι η σωστή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω???θέλει βράσιμο??το ενυδρείο έχει τα ψάρια μέσα... |
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμος θελει σιγουρα πολυ καλο πλυσιμο. Αλλα πολυ καλο, μεχρι να βγαινει καθαρο το νερο στον κουβα.
Τωρα, για να γινει η αλλαγη, τα ψαρια θα πρεπει να βγουν εκτος ενυδρειου για αρκετες ωρες, ωστε να το αδειασεις και να κανεις τις εργασιες σου. Με τα ψαρια μεσα δεν γινεται.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατάλληλο ενυδρείο για ένα oscar | maria p | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-10-10 00:03 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Λάστιχο πληντυρίου, κατάλληλο ή όχι ? | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-07-04 02:39 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |