|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά!!! Βρήκα ενα ενυδρείο το οποίο είναι μεγάλο σε ύψος και όχι σε μήκος λόγω χώρου.. Κακό αυτό για τα ψάρια που θέλω να βάλω..
Τα λίτρα πρέπει να είναι ~200 αν και θα το σιγουρέψω πρώτα.. Καταρχάς θέλω να βάλω σαρκοβόρο ψάρι... ![]() Σκεφτόμουν για: -hoplias ( αλλά ποιο είδος??) -serrasalmus sanchezi -Κοπαδάκι από exodon paradoxus γίνεται? Βασικά το μήκος δεν είναι πολύ μεγάλο, οπότε την αφήνω αυτήν την ιδέα?? Προφανώς αν είναι από τα πρώτα 2 τότε θα βάλω μόνο 1... Πυκνοφυτεμένο, ισχυρό φίλτρο κλπ..., Περιμένω τις γνώμες σας!!!!!!! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνουλα 1000 λιτρα με τους κατοικους της. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 07-06-13 09:50 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |