|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλη χρόνια! Σημερα παρατήρησα πως μέσα στο ενυδρείο μου υπαρχουν κάποια "σκουλικακια" είναι παρα πολύ μικρα , άσπρα και κινουνται σαν να κανουν κύκλους συνέχεια η σαν "S"...δεν είναι πολλά είναι περιπου 3-4 (με το μάτι βέβαια)
Να τονίσω πως ελειπα για 1 εβδομάδα και έχω ενα ψαράκι μέσα μονο...του είχα αφήσει μια ταμπλέτα για τροφή διότι δεν είχα χρήματα για αυτόματη ταιστρα...είναι 55 λιτρα και επειδή ήμουν εκτός είχα 0.1 αμμωνία! Εκανα αλλαγή νερου κτλ με prime και τώρα είναι στο 0 όπως και τα νιτρωδη και νιτρικά...επίσης έχω 24,βαθμούς.. Έχω αρχίσει να ανυσηχω τι είναι αυτά τα σκουλικακια?? Πως να τα σκοτώσω? Θα πολλαπλασιάσουν??,φωτο δεν μπορω να βγάλω γτ ειναι τόσο μικρά που δεν φαίνονται... Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουλικακια;; | akoulis | Tanganyika | 16 | 08-07-11 14:23 |
μικρα σκουλικακια | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-05-10 09:16 |
μικρα σκουλικακια!!!! | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-08 09:14 |
Σκουλικακια!! | kazas | Bettas | 9 | 12-07-08 12:31 |
Σκουλικακια! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 01-02-06 21:47 |