|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρόσφατα διέλυσα το 110άρι φυτεμένο κοινωνικό μου και αποφάσισα να το ρίξω προς Αφρική μεριά. Αγόρασα έτσι ένα νέο ενυδρείο με διαστάσεις 1,20x47x60. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για την ψαροσύνθεση. Σκέφτομαι για 3 χαρεμάκια από ήρεμα ψάρια, για να την παλέψουν εκεί μέσα και να μην έχω θέματα και άγχος.
Αυτό που θέλω στο ενυδρείο μου είναι να βλέπω υγιή ψάρια και ΧΡΩΜΑΤΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως με 2 χαρεμάκια να είσαι πιο καλά... αλλά πρώτα πες μας εσένα ποια ψάρια σου αρέσουν;
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον Γιαννη για 2 χαρεμια γιατι μην ξεχνας οτι σε ενα ενυδρειο με κιχλιδες θα υπαρξουν γεννες.
Αρα αυξηση ψαριων. Αγαπημενο ειδος για εμενα ειναι το Cynotilapia Afra "White top" μαζι με Labidochromiscaeruleus.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Labidochromis mbamba Ps. Acei Maingano Socolofi Saulosi Demansoni .......τα τρία τελευταία ψάρια περισσότερο για αρένα κάνουν αλλα με ρωτησες ποια μου αρέσουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!
προσωπικα, αν ειχα τα λιτρα σου, θα το γεμιζα με demasoni
|
|||
|
|||
![]()
Το σκέφτηκα φίλε κι αυτο αλλα μου φαίνεται κάπως μονότονο το ολο σκηνικό. Ήθελα διαφορετικά είδη για ποικιλία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό στα σκληρά (νερά)
![]() Ένας όμορφος συνδυασμός,αν αποφασίσεις να βάλεις 3 είδη, θα μπορούσε να είναι: L.caeruleus (ή L.mbamba ή L."hongi") Ps."maingano" Iodotropheus Τα caeruleus και τα ιώδια είναι ήσυχα ψάρια και με 3 σωστά χαρέμια (με τα maingano θα δυσκολευτείς λίγο μέχρι να ξεχωρίσεις το χαρέμι) πιστεύω θα τα καταφέρεις. [το ξέρω ότι δεν θα κρατιέσαι και γι αυτό δεν στάθηκα στην (πιο σωστή) επιλογή για 2 είδη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο μυαλο μου είσαι. Αυτο το συνδυασμό σκέφτηκα κι εγω. Μάλλον προς τα κει κλείνω. Ευχαριστω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για ψαροσύνθεση Αφρικής | komori | Malawi | 14 | 23-12-13 10:06 |
Αρχάριος, γνώμες για στήσιμο και ψαροσύνθεση | zanzak | Χρυσόψαρα | 48 | 04-12-13 13:10 |
Ψαροσύνθεση 120 λτ | nireas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 03-10-13 16:56 |
ψαροσύνθεση | ανδρεα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 16-04-13 20:14 |
Ψαροσύνθεση για 190 λ | ShadowVValker | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 11-06-12 18:26 |