|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλοι μου
το ξεχασμενο 20λιτρο που εχω...εχω αποφασισει να γινει σπιτι μονομαχου εχει λαμπα 9 βατ διαστασεις 36*24*31 εσωτερικο φιλτρο μαρκας hailea (μιας και μου εχουν βγει καλα) θερμοστατη δεν εχω...αλλα παιρνω (eheim θα ειναι σιγουρα μου εχει βγει πολυ καλος) χαλικι δεν ξερω τι κοκομετριας να προτιμησω(θα μου πειτε εσεις)....η ασπρο θα ειναι η τελειως μαυρο η φυσικη αποχρωση απο φυτα ανουμπιες σιγουρα και κερατοφυλλο (εχω απο τα χρυσοψαρα μου) πετρες ριζες κλπ θα μπουν σαν διακοσμηση στανταρ θερμομετρο εχουμε , τροφη προτιμω της jbl και sera θα παρω τις αντιστοιχες για μονομαχο , τεστακια εχω και χαρτακια και υγρα jbl αντιχλωριο αλατι sera ectopur εχουμε σε περιπτωση που γινει κατι...και μελαφιξ..... Το προβλημα μου ποιο ειναι; Οτι αποφασησα να παρω εναν κατακοκκινο halfmoon και δεν βρισκω....στα πετ σοπ τους εχουν σε αθλια κατασταση κι εδω στο φορουμ δεν ειδα καμια αγγελια τα φωτα σας παρακαλω! ------------------------- κανενα σχολιο και ανυσηχω ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 18-11-13 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Παρουσιαση 20λιτρο | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 1 | 13-07-08 14:18 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |