|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Θα ήθελα θα φτιάξω ένα moss wall και χρειάζομαι οδηγίες για το πώς να το κάνω. Παρήγγειλα java moss. |
|
||||
|
||||
![]()
Με πλέγμα τέτοιου είδους http://www.leontaki.gr/prd_images/1452LV2NM.jpg και με ται ραπς ήταν η λύση που είχα δει στο ebay να χρησιμοποιούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μια ματιά στο βίντεο
|
||||
|
||||
![]()
Με βοήθησε πολύ!! Ευχαριστώ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο TFH έχω πέσει σε άρθρο για ένα φυσικό από φελλό. Ο φελλός κολλιέται στη πλάτη και επάνω καρφιτσώνεις φυτά που με τον καιρό πιάνουν. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο ο φελλός αντέχει για πολλά χρόνια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι ειναι ακριβο στην αγορα του.
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=65638
δειτε αυτο το θεμα οσο αφορα την πλατη απο φελο οντως ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα μιας και ειναι παλιο το αρθρο ισως και να εχουν πεσει οι τιμες αλλα το αποτελεσμα πραγματικα ειναι υπεροχο |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή έχω φτιάξει παλιότερα moss wall να έχεις υπόψιν σου πως δύσκολα θα γίνει όπως το φαντάζεσαι. Στην αρχη θα είναι ομοιόμορφο αλλά με το καιρό η πάνω πλευρά που είναι κοντά στο φως θα μεγαλώνει πολύ πιο γρήγορα από τη κάτω. Έως ότου η κάτω μεριά χαλάσει τελείως.
Οπότε αν το φτιάξεις συχνό κούρεμα ψιλά ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Plant wall | dimitris1006 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-03-13 14:34 |
Moss Wall? ΝΑΙ η ΟΥ | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 14-04-11 00:36 |
φυτο για moss wall | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-01-09 18:42 |
Moss Wall 1η μερα | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-02-08 22:31 |
Moss Wall HELP | dimitrisgiannoulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 25 | 19-04-07 22:06 |