|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ, θα μεταφερθούν όλες οι δημοσιεύσεις που αφορούν το κατασκευαστικό κομμάτι της λίμνης μου από το παλαιότερο θέμα. Θα παρακαλούσα αν ήταν δυνατόν όλες οι δημοσιεύσεις και οι συζητήσεις που θα αναπτύσσονται σε αυτό το θέμα να έχουν να κάνουν μόνο και μόνο για το κατασκευαστικό κομμάτι. Οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις, μπορούν να διατυπώνονται στο παλιό θέμα.
Φώτο από τη πρόχειρη λιμνούλα που έχω δημιουργήσει μέχρι να τελειώσω την μεγάλη λίμνη μου. ![]() Φώτο από το ξεκίνημα της εκσκαφής (Σάββατο, 1/5/2010) που σταμάτησε στη μέση λόγω βροχών. ![]()
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 29-05-10 στις 21:16 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |